Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Γίνονται τέτοια στην Άρτα;


Έγραφα τις προάλλες για τα mails που παίρνω σχετικά με την περίφημη προκήρυξη των 2 ειδικών συμβούλων από τον Δήμο Αρταίων...
Πήρα κι ένα παράξενο σχόλιο, από έναν φίλο που έλεγε:

"ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΑ (ΠΑΡΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ) ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ (ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΙ?

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ...ΔΙΑΥΓΕΙΑ"

Ο φίλος, μιλάει για την δεύτερη θέση της προκήρυξης, αυτής που περιγράφεται σαν:
"Αγροτικής Ανάπτυξης και Αρχιτεκτονικής Τοπίου με εμπειρία στην οργάνωση αγροτικών εκμεταλλεύσεων και στη διαχείριση αγροτικού και περιαστικού περιβάλλοντος. Εμπειρία σε χρηματοδοτούμενα μέσα εθνικής και ευρωπαϊκής εμβέλειας, καθώς και σε θέματα εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με τον πρωτογενή τομέα."

Δηλαδή ο φίλος λέει ότι είναι καπαρωμένη η θέση; Πω, πω κι εγώ ο αφελής που έγραφα:
"Η ανεργία μαστίζει την Άρτα και κάθε νέα θέση εργασίας είναι ευπρόσδεκτη...
Ειδικά η δεύτερη θέση "φωτογραφίζει" (με την καλή έννοια) απόφοιτους του ντόπιου ΤΕΙ και θα είναι καλό για έναν νέο άνεργο άνθρωπο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο που σπούδασε και διδάχτηκε την επιστήμη του..."
Τζάμπα χαιρόμουνα για το χτύπημα στην ανεργία; Διπλοθεσίτη ετοιμάζουνε; Κρίμα...
Πάντως επειδή δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά, σας ξαναγράφω αυτό που έγραφα σε μια ανάρτηση για το θέμα:

"Το αν είναι δοσμένες ή όχι οι θέσεις δεν το ξέρω, μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι, πάντως η προκήρυξη είναι ανεβασμένη στο site του Δήμου στο "Προκηρύξεις".
Αν όμως έχετε τέτοιες σκέψεις, γιατί δεν μιλάτε στον ίδιο τον Δήμαρχο;
Δεν υπάρχει κανένας από σας που να τον ψήφισε και "να του έχει το θάρρος";
Δεν έχετε κανένα γνωστό, να του το θυμίσει;
Όπως και να 'χει το πράγμα, κάντε τις αιτήσεις σας στο Γραφείο του Δημάρχου, το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 24-6-2011, τα βιογραφικά σας και ό,τι άλλο χρειάζεται, κι αν νοιώθετε ότι μπορεί να μείνετε απέξω όχι λόγω προσόντων, αλλά από άλλους παράγοντες, κάντε κι εσείς το ίδιο, τι το σκέφτεστε;
Κάντε τα χαρτιά σας να συμμετέχετε στην προκήρυξη, κάντε κι ό,τι άλλο νομίζετε, έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά και στο τέλος κοιτάξτε ποιοί θα επιλεγούνε και θα μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα..."

P.S.: Η φωτογραφία του δημαρχείου που έβαλα είναι τραβηγμένη από τον φίλο Δημήτρη Παπαρούνη, που σαν φωτογράφος που είναι κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρει από "φωτογραφικές" προκηρύξεις!!!
Εκτός όμως από φωτογράφος, είναι και σκηνοθέτης και έσκισε χτες στην πρεμιέρα του "Χαμάμ Γυναικών" στον Ορφέα...
Αν την χάσατε, δεν πειράζει... Θα παίζεται μέχρι την Κυριακή 26 Ιουνίου στον θερινό κινηματογράφο "Ορφέα", παραδίπλα από το Εκθεσιακό...

3 σχόλια:

  1. αν καταφέρουν όσοι αντιστέκονται στο να είναι πιόνια και στα πλαίσια της αξικρατίας αποτρέψουν τον φωτογραφικό ορισμό των συμβούλων , θα σημαίνει ότι ίσως υπάρχει περίπτωση να παίρνουμε την απάνω βόλτα.
    Για διπλοθεσία και τακτοποίηση ημετεέρων και φίλων ή για εξόφληση υποχρεώσεων ο Δήμαρχος μας τι λέει για όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΤΣΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...