Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ποιός δουλεύει ποιόν, Μπένι;


"Το Μεσοπρόθεσμο Οικονομικό Σχέδιο θα τηρηθεί και θα εφαρμοστεί ως έχει χωρίς καμία απόκλιση διαβεβαίωσε στον Olli Rehn και τον Jean-Claude Juncker στις συναντήσεις που είχαν σήμερα ο νέος υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Ε. Βενιζέλος” δήλωσε Ευρωπαίος αξωματούχους στο Dow Jones Newswires.
Στην ίδια ώρα που στην Ελλάδα ο Ε. Βενιζέλος δήλωνε ότι θα κάνει "αναδιαπραγμάτευση" και θα αλλάξει το "Μνημόνιο 2" και μάλιστα τις δηλώσεις του τις έκαναν και πρωτοσέλιδα οι κυριακάτικες με τους ισχυρισμούς του περί "δίκαιης λιτότητας" κλπ.
Κάποιοι ίσως να νομίζουν ότι το DJN δεν μεταδίδεται στην Ελλάδα και φλομώνουν στη ... "μούφα" τους ιθαγενείς!!!
Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires "Διαβεβαίωσε και τους δύο πως η Αθήνα θα υιοθετήσει το δεύτερο πακέτο μέτρων και θα κάνει το ίδιο στις συνεδριάσεις του Eurogroup και Ecofin. Μετά τις συζητήσεις, η Αθήνα αναμένει την έγκριση της δόσης από την Ε.Ε.,” συμπλήρωσε ο αξιωματούχος.
Σημειώνεται πως η πέμπτη δόση ανέρχεται συνολικά σε 12 δισ. ευρώ εκ των οποίων τα 8,7 δισ. ευρώ αντιστοιχούν στην Ε.Ε. και τα υπόλοιπα στο ΔΝΤ. Το ΔΝΤ αναμένεται να εγκρίνει τη δόση μετά τη σύνοδο των Βρυξελλών που θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.
Καλά, δεν ξεκινάει αντάρτικο; Δεν θα "αναδιαπραγματευθεί";
Έτσι απλά, όπως θα έκανε και ο Παπακωνσταντίνου που τον έστειλαν να ρυθμίσει τους ... ακάλυπτους χώρους, υποχώρησε ο Ε.Βενιζέλος;


το διάβασα εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...