Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Και στα Γιάννενα έστειλαν εξώδικο στους βουλευτές...

Όπως διάβασα εδώ, και οι Γιαννιώτες βουλευτές πήραν το ραβασάκι τους:

Με εξώδικη διαμαρτυρία προς τους βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων, Παντούλα Μιχάλη, Αργύρη Βαγγέλη, Οικονόμου Θανάση, Τασούλα Κώστα και Καλογιάννη Σταύρο, η Συντονιστική Επιτροπή και μέλη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ιωαννίνων, καταγγέλλουν τους επαχθείς αντεθνικούς και αντιλαϊκούς όρους του Μνημονίου, όπως αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση.


Στο κείμενο της διαμαρτυρίας επισημαίνεται ότι η γενική παραίτηση από τις ενστάσεις της Εθνικής Κυριαρχίας και από κάθε άλλη ασυλία αποτελούν εσχάτη προδοσία και αυτό θα πρέπει οι βουλευτές να το λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους.

Έστω και την ύστατη στιγμή και εν όψει της ψήφισης και του νέου επαίσχυντου μνημονίου (2) , καλούνται να αρθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του κυρίαρχου λαού και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων κομματικών εντολών.

Το εξώδικο υπέγραψε η Συντονιστική Επιτροπή και μέλη της ΚΙΝΗΣΗΣ , ενώ ήδη συγκεντρώνονται υπογραφές υποστήριξης από τους πολίτες των Ιωαννίνων.

ΚΕΝΤΡΙ: Μήπως είναι καιρό να σκεφτούμε και οι Αρτινοί κάτι αντίστοιχο;
Δεν είναι δύσκολο, όλα τα εξώδικα πια έχουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο, μόνο τα ονόματα αλλάζουνε...
Ένας δικαστικός κλητήρας χρειάζεται για να γίνουνε όλα σύμφωνα με το τυπικό και μετά κινητοποίηση για συλλογή υπογραφών για να ασκηθεί πίεση...

1 σχόλιο:

  1. Θα βάλουν την υπογραφή τους και στη πτώχευση της χώρας οι μεγάλοι αγωνιστές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...