Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Ο Ρακιντζής θα επαινέσει την Άρτα;

Την παρακάτω πολύ ευχάριστη είδηση για την Πανηπειρωτική, μου την έστειλαν από το Γραφείο Τύπου της...

Η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών, επαίνεσε την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, για την προσφορά της, στις Ελληνικές αξίες του Ευεργετισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού.


http://2.bp.blogspot.com/-yEXuPBSLipg/TgQhN7fWcII/AAAAAAAAK0U/-qWrQeGjyEw/s1600/3DSC_0196.JPG
Με το ΑΡΙΣΤΕΙΟ ''Ευεργετών Άθλα'' επαινέθηκε-βραβεύθηκε, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, η κορυφαία Ηπειρωτική αποδημική οργάνωση, στο ολοήμερο Συμπόσιο που διοργάνωσε η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών με την συνεργασία της Επιτροπής Ολυμπίων Κληροδοτημάτων, στο Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.

http://1.bp.blogspot.com/-xc-G2Z2qqGU/TgQgWaGe9gI/AAAAAAAAK0M/u3n_VytMlng/s1600/1DSC_0141.JPG


Η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών απένειμε στην Π.Σ.Ε. το ΑΡΙΣΤΕΙΟ ''ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΑΘΛΑ'', ''ΕΠΑΙΝΕΣΑΙ ότι τας Ελληνικάς αξίας αόκνως θεραπεύεινι, ανειπείν δε τα της Ευεργεσίας Άθλα, εν τη επί τη του Ευεργετισμού - Ολυμπισμού - Εθελοντισμού''.
http://4.bp.blogspot.com/-YAAbcNAfh7Y/TgQhUbET10I/AAAAAAAAK0Y/M0eemfJwb1w/s1600/4DSC_0200.JPGΗ Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση αυτή, από τον Πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή, τον Β' Αντιπρόεδρο Δημήτρη Σιούλα, τον Έφορο Οικονομικών Γιάννη Νάκη και τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Κώστα Ζηκόπουλο.Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Γιώργος Οικονόμου, κατά τον επίσημο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην σημασία της Εθνικής ευεργεσίας, ως παράγοντας ανάπτυξης της Ελληνικής Πολιτείας, αλλά ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην ευεργεσία των Ηπειρωτών, στο χθες και στο σήμερα και στο ρόλο που καταλυτικά διαδραμάτισε ο Ευεργετισμός των Ηπειρωτών Εθνικών Ευεργετών στην αναβίωση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων και την σημασία που είχε η οικονομική ενίσχυση των Κωνσταντίνου και Ευαγγελή Ζάππα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και με την ανέγερση του Ζαππείου Μεγάρου και του Γεωργίου Αβέρωφ με την αποπεράτωση του Παναθηναϊκού Σταδίου, που ήταν κομψοτέχνημα για την εποχή της αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων και των ενδιάμεσα Ολυμπίων, αλλά και των χορηγιών του, για την στήριξη όλης της προσπάθειας του Ελληνικού λαού για εθνική ανάταση εξ αιτίας του Ολυμπισμού και του Εθελοντισμού.


http://2.bp.blogspot.com/-pWfTccgGc_M/TgQgtFh20rI/AAAAAAAAK0Q/EwRzogzxySM/s1600/2DSC_0179.JPG


Κατά την παραλαβή του Αριστείου-Επαίνου που έγινε από τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή, στην αντιφώνηση του, αναφέρθηκε στο ρόλο της ΠΣΕ από της ίδρυσης της εδώ και 75 χρόνια μέχρι σήμερα, στην παρέμβαση της Συνομοσπονδίας σε ζητήματα Πολιτισμού και διατήρησης της Ηπειρώτικης παράδοσης, αλλά και σε ζητήματα διεκδίκησης, που αφορούν στην ανάπτυξη και πρόοδο της πατρώας γης και τους κατοίκους της που αγωνίζονται για βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου, πρόοδο και προκοπή, αλλά και τους απόδημους Ηπειρώτες που αγωνίζονται, προοδεύουν και καταξιώνονται σε ''ξένους τόπους'' έχοντας στην μνήμη τους και την καρδία τους την Ήπειρο.

Στις Εργασίες του Συμποσίου, αναπτύχθηκαν εμπεριστατωμένα και με τεκμηριωμένες εισηγήσεις από ειδικούς επιστήμονες, ζητήματα που αφορούν τόσο τον Ολυμπισμό, τον Ευεργετισμό, τον Εθελοντισμό και την Φιλανθρωπία, όσο και τον άθλο της Ευεργεσίας και την Οικουμενική ενόραση, την ηθική επιχειρηματικότητα σε περιόδους κρίσης, την εθνική ενόραση ως απότοκος των προαναφερομένων αξιών και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ανήλικους, νέους και παιδιά του Ολυμπισμού, Ευεργετισμού και Εθελοντισμού.


Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ.ΚΕΝΤΡΙ: Στην μεγάλη φωτογραφία στο Ζάππειο, βλέπετε έναν κύριο στα αριστερά του ρασοφόρου. Μπορεί να μην τον ξέρετε, αλλά αυτός μας ξέρει πολύ καλά...
Τον λένε Λέανδρο Ρακιντζή, είναι ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και στο γραφείο του έχει έναν φάκελο, που απ' έξω γράφει "ΑΡΤΑ"...
Έχω την υποψία ότι με αυτά που διαβάζει όχι μόνο δεν θα επαινέσει, αλλά μάλλον θα ακούσουμε "μαντάτα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...