Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Έσβησε άλλος ένας Ήλιος για το ΠΑΣΟΚ...

Η κόρη του αξέχαστου Μάνου Λοΐζου, η Μυρσίνη Λοΐζου έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τον Γιώργο Παπανδρέου και σε όλη την κυβέρνηση και ξεκαθάρισε ότι από δώ και μπρος απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά να ακούγεται το τραγούδι-ύμνος για το ΠΑΣΟΚ «Καλημέρα Ήλιε», στις κομματικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ!!!

Τους λέει:
«Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου λαού, για δημοκρατία και ελευθερία.
Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος.
Δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του λαού και των εργαζομένων.
Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα».
Τους ξεχeζει κανονικά δηλαδή, αν και δε νομίζω ότι θα ενοχληθεί ιδιαίτερα ο Giorgos...
Έτσι κι αλλιώς έχει ήδη αποφασίσει ποιό τραγούδι θέλει να ακούγεται λίγο πριν εμφανιστεί στο μπαλκόνι...
Ακούστε το νέο τραγούδι-ύμνο του νέου ΠΑΣΟΚ, το "Born in the USA":



Πάντως θα είχε πολύ πλάκα αν σε διάφορες κομματικές συγκεντρώσεις υπήρχανε υπάλληλοι της ΑΕΠΙ, που θα παραμόνευαν και μόλις ακούγονταν το "Καλημέρα Ήλιε" θα όρμαγαν και θα μοίραζαν πρόστιμα!!!
Πάντως αυτή η επιστολή της Μυρσίνης Λοΐζου θα μείνει στο βιογραφικό του Giorgou, του γιού του Αντρέα, σαν μια από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες του...

2 σχόλια:

  1. Αυτοί που καταδικάζουν κάτι χωρίς να είναι δικό τους δημιούργημα, αλλά το κάνουν στο Όνομα των Νεκρών Γονιών τους, προφανώς μιλούν μόνο για το δικό τους πτώμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To ίδιο λέμε φίλε μου...
    Κι εγώ για τον Γιώργο μιλάω και για το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, το δημιούργημα του νεκρού γονιού του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...