Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

Να γίνει η αγανάκτηση κίνημα αντίστασης...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!

Πανευρωπαϊκός ξεσηκωμός στις 5/6
Τώρα μιλάμε εμείς! Κάλεσμα για πανευρωπαϊκό ξεσηκωμό στις 5 Ιουνίου. Από τις 25 Μαΐου, χιλιάδες πολίτες έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μας ενώνουν η αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν καθώς και ο πόθος μας για δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά είμαστε και θα μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι!

Ταυτόχρονα, ανάλογες κινήσεις γίνονται παντού στην Ευρώπη. Την Κυριακή 5 Ιουνίου συντονίζουμε πανευρωπαϊκά το βηματισμό μας και δίνουμε ραντεβού στις 6:00 στο Σύνταγμα, σε όλες τις πλατείες της χώρας, και παντού στην Ευρώπη . Πρέπει να ακουστεί παντού δυνατά η φωνή μας:

-γιατί δεν μπορεί να θυσιάζονται ολόκληροι λαοί για να μη ζημιωθούν οι δανειστές- το χρέος δεν είναι δικό μας και δεν θα το πληρώσουμε,

-γιατί αυτό το πολιτικό σύστημα που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους, δεν μπορεί πια να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς και πρέπει να ανατραπεί,

-γιατί θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από την εργασία μας, χωρίς τη διαρκή τρομοκρατία της ανεργίας.

-γιατί πρέπει να τιμωρηθούν όσοι λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο.

-γιατί η δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία είναι αναφαίρετα δικαιώματα όλων,

-γιατί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει.

Η οργανωμένη παραπληροφόρηση δεν μας φοβίζει. Θα μείνουμε στις πλατείες μέχρι να φύγουν και να μην επιστρέψουν με άλλο προσωπείο όλοι όσοι δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο: ΔΝΤ, Μνημόνια, τρόικα, κυβερνήσεις, τράπεζες και όσοι μας εκμεταλλεύονται. Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε ενωτικά και συλλογικά μέχρι “Ταραχή να πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα να υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου”

Θέλουμε να γίνει η αγανάκτηση οργανωμένο κίνημα αντίστασης ενάντια στην πολιτική του συστήματος και με στόχο της ανατροπή της στην πλατεία και στους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές, το σχολεία και τα πανεπιστήμια. Με οργάνωση, αγώνα και ενότητα. Μπορούμε να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά μέτρα. Γιατί θέλουμε τη ζωή μας όλη και όχι με δόσεις.

Άμεση δημοκρατία τώρα!

Δεν χρωστάμε Δεν πουλάμε Δεν πληρώνουμε!


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Κάθε μέρα στις 7 μμ στον Αγ. ΔημήτριοΚΕΝΤΡΙ: Εγώ θα πάω πλατεία και για έναν ακόμα λόγο:
Έβλεπα το πρωί στη ΝΕΤ τον Γερουλάνο να λέει ότι οι όροι του μνημονίου είναι κοινωνικά δίκαιοι, ότι πολλοί από αυτούς περιλαμβάνονται στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, άρα ψηφίστηκαν από τους πολίτες κι άλλα τέτοια ωραία...
Αν τον έστειλαν για να δημιουργήσει κι άλλους "Αγανακτισμένους" και να γεμίσουν κι άλλο οι πλατείες, τότε καλά τα κατάφεραν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...