Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Η Πανηπειρωτική για την πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ...

Από το γραφείο Τύπου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας μου έστειλαν το παρακάτω:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ

Συμβολική κατάληψη της Αγροτικής Τράπεζας πραγματοποίησαν την 9/6/2011 οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου μαζί με τους εργαζόμενους της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.
Στους συγκεντρωμένους συμπαραστάθηκε με την παρουσία της αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής υπό τον πρόεδρο και λοιπά μέλη του Προεδρείου. Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής μιλώντας στους εργαζόμενους τόνισε πως όλη η Ηπειρωτική αποδημία τελεί σε οργή και αγανάκτηση που βρισκόμαστε μπροστά σε μια ευθεία πρόκληση κατά του Δημόσιου Χαρακτήρα της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. μιας γαλακτοβιομηχανίας που είναι δημιούργημα των κτηνοτρόφων, και η οποία συμβάλλει τα μέγιστα στην τόνωση της τοπικής κοινωνίας και της Εθνικής οικονομίας και που λειτουργεί ως μηχανισμός αντίστασης στην δημιουργία καρτέλ. Αυτή τη Ναυαρχίδα της Ηπείρου το αδηφάγο τραπεζικό κατεστημένο είναι έτοιμο να την παραδώσει σε ιδιώτες.
Καλούμε την Κυβέρνηση έστω και την ύστατη στιγμή να αναθεωρήσει τη θέση της και να διατηρήσει τον δημόσιο συνεταιριστικό χαρακτήρα της Δωδώνης.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε κανένας Βουλευτής της Ηπείρου πλην του Βουλευτή Θεσπρωτίας Χρήστου Κατσούρα ο οποίος είχε φιλικό διάλογο με τους κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους και την Πανηπειρωτική.

ΚΕΝΤΡΙ: Οι υπόλοιποι βουλευτές της Ηπείρου μάλλον ήταν εγκλωβισμένοι στη Βουλή ή σε κάποιο εστιατόριο και δεν μπόρεσαν να πάνε στην κινητοποίηση...
Παρακαλούνε μάλιστα τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς την επόμενη φορά να τους ειδοποιήσουνε νωρίτερα, ώστε να έχουν προλάβει να καταστρώσουνε σχέδιο διαφυγής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...