Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Σε ποια προϊόντα μειώνονται οι τιμές...

Σήμερα στην Άρτα είναι κλειστά τα Super Market, αλλά επειδή φαντάζομαι θα έχετε ξεμείνει από προμήθειες και αύριο θα κάνετε την εκδρομούλα σας σαν καταναλωτικά γουρούνια που είστε, εντάξει, είμαστε, ας μελετήσετε λίγο πριν πάτε να σας αδειάσουν το πορτοφόλι!!!


Φαντάζομαι θα ακούσατε για τη συμφωνία ...κυρίων (εντάξει, τον δέσαμε τον γάιδαρό μας!!!), για τις μειώσεις τιμών σε πάρα πολλά προϊόντα πρώτης ανάγκης...

Αν τυχόν δεν ακούσατε ειδήσεις, να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης (ποιάς;;;):

"Σε 434 προϊόντα οι τιμές μειώνονται από την 1η Ιανουαρίου του 2011. Θα ακολουθήσει η μείωση της τιμής 101 προϊόντων από τα μέσα Ιανουαρίου έως την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2011.

Ακόμη, 1509 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας θα διατηρήσουν την τιμή πώλησης που είχαν κατά το 2010, καθώς οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα τρόφιμα, το λιανεμπόριο και τα είδη οικιακής χρήσης συμφώνησαν να απορροφήσουν την αύξηση του ΦΠΑ από το 11% στο 13%.

Το υπουργείο σημειώνει ότι από τις μειώσεις αυτές μπορεί να προκύψει πραγματικό οικονομικό όφελος έως και 50 ευρώ μηνιαίως για μια τετραμελή οικογένεια."

ΚΕΝΤΡΙ: Εντάξει το ξέρω ότι θα μας τα πάρουνε από την άλλη τσέπη, αλλά για να φυλαχτούμε όσο μπορούμε κι επειδή πρέπει να βγάζουμε κι απ' τη μύγα ξύγκι, καλό είναι να κοιτάξετε ποιά ακριβώς προϊόντα μειώνονται, για να κάνετε τον προϋπολογισμό σας.
Πηγαίντε λοιπόν
εδώ και κλικάρετε το Prices List...
Κι όσο για τα 1509 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, αυτά αφορούν τις εταιρείες‐αλυσίδες super market: LIDL (σε 1.150 προϊόντα της) και Α/Β Βασιλόπουλος (σε 359 προϊόντα της σειράς «365») δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν στην ενσωμάτωση της αύξησης του ΦΠΑ από 11% σε 13% (σε σύνολο 1.509 προϊόντων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...