Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Το Quiz του ...συμπαραστάτη


Λοιπόν, έχουμε μπει στον τελευταίο Καποδιστριακό μήνα και οι φρεσκοεκλεγμένοι Καλλικρατικοί ράβονται και σενιάρονται για να πιάσουνε τις καρέκλες...
Μην τους ακούτε που λένε ότι δεν τους νοιάζει κι ότι είναι "στρατιώτες" κι ότι δεν το σκέφτονται καθόλου κι άλλα τέτοια. Η ψυχούλα τους το ξέρει!!!

Υπάρχει όμως μια θέση που είναι για μη εκλεγμένους και είναι πραγματικό χρυσάφι, καλοπληρωμένη και με τεράστια πολιτική και πελατειακή δύναμη...

Είναι ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης...
Και τώρα, το Quiz που σας έταξα:

Ποιος παλιός αυτοδιοικητικός του κάμπου κόντεψε να πιάσει από τον λαιμό έναν φρεσκοεκλεγμένο και οι φωνές ακούστηκαν σ' όλη την Μάτσου, επειδή έμαθε ότι η θέση είναι ταμένη σε νυν αυτοδιοικητικό, που όμως σύντομα θα είναι πρώην, ενώ ο παλιός την ήθελε για δικό του, καταδικό του άνθρωπο;

4 σχόλια:

  1. Για δες κάτι βαθιές αλλαγές στα αυτοδιοικητικά ήθη που έφερε ο Καλλικράτης! τσ-τσ-τσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ????ΜΗΠΩΣ????ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΧΥΔΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOG ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΙΖ ΤΟΤΕ ΒΡΑΣΤΑ. ΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΠ. ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς εννοείς τον πρώην νομάρχη τις καταπράσινες εποχές στον καταπράσινο κάμπο, μετέπειτα Δήμαχο του συνενωμένου εσχάτως Δήμου και προστατευτικό πατέρα, που έδωσε τη μάχη γιά να μην γίνει, νυν αντιδήμαρχος, η "γέφυρα" της παλαιάς με τη "νέα εποχή" του Δήμου Αρταίων.
    Είναι λίγο ...παλιό. Εχουν υπάρξει και εξελίσσονται πολλά "επεισόδια". Οταν απουσιάζει η πολιτική θριαμεύει το αλισβερίσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...