Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ονόματα για τον Δήμο Αρταίων...


Πολλά ονόματα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το ποιοί θα είναι αντιδήμαρχοι, Πρόεδρος Δ.Σ., σύμβουλοι του Παπαλέξ, Γ.Γ. του Δήμου, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επiχείρησης.
Πολλά ονόματα πέφτουν στο τραπέζι, πολλά ακούγονται στα καφενεία, άλλα βγαίνουν για να σφυγμομετρήσουν αντιδράσεις, άλλα για να καούν αντίζηλοι της καρέκλας, δεν βγάζεις άκρη με τίποτε...

Πλησιάζουν οι μέρες για την παράδοση-παραλαβή κι όσο κοντεύει ο καιρός, τόσο περισσότερο φορτσάρουν οι ενδιαφερόμενοι για τις πολυπόθητες θέσεις. Όχι για τον εαυτό τους, για τη φουκαριάρα τη μάνα τους!!!

Μου ήρθε λοιπόν σήμερα η
ΗΧΩ του Σαββάτου και διαβάζω στις Επισημάνσεις για συγκεκριμένα ονόματα που παίζουν, δηλαδή ο Θόδωρος ο Γκούβας για Αντιδήμαρχος καθαριότητας (αεροπορία, βάλλεσθε!!!), ο Γιάννης ο Νικολάου για Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (έμπειρος ο Μελισσουργιώτης), η κυρία Βίκυ Μητρογεώργου-Βασιλάκη πάει κι αυτή για Αντιδήμαρχος (κοτζάμ πρωτιά είναι αυτή...).
Όσο για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ακούγονται τα ονόματα των δικηγόρων, του
Θωμά του Τσιρογιάννη και του Γιώργου του Γκόκα (καλά, αυτό το 'ξερα κι εγώ...), αλλά παίζει και το όνομα του Μελισσουργιώτη Γιάννη, αν δεν γίνει Αντιδήμαρχος Τεχνικός Υπηρεσιών, επειδή λέει μπορεί αυτή τη θέση να την κρατήσει για τον εαυτό του ο Γιάννης ο Δήμαρχος (ώπα!!!)...
Λοιπόν, μιας και βγαίνουν πια ονόματα σε εφημερίδα, ας βγω να πω κι εγώ αυτά που έχω ακούσει:
Λοιπόν εμένα μου είπανε ότι νομικός σύμβουλος του νέου Δήμαρχου θα είναι ο παλιός,
ο Γιώργος ο Αθανασούλας (νάτην η σύνθεση νέου-παλιού) και η κυρία Βάσω η Αμπελογιάννη πάει για Γ.Γ. του Δήμου (έτσι, για να μην μείνει παραπονεμένο το Νοσοκομείο, που τόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στις εκλογές...).
Όσο για την άλλη τη θέση, την περιζήτητη καρέκλα του Συμπαραστάτη ντε, πολλά ακούγονται και δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω, αλλά μου φαίνεται πως αυτός που τελικά θα βγει, θα είναι αυτός που μου είπε κάποιος παλιός στα αυτοδιοικητικά: Όποιος είναι πιο όμορφος, πιο χαμογελαστός και πιο ανοιχτοχέρης δεξιά κι αριστερά (μη ξεχνάμε ότι χρειάζεται συναίνεση των 2/3, δηλαδή 22 συμβούλων)!!!

4 σχόλια:

  1. Αν αρχησε να βαζει στελεχει του οικονομιδη σε θεσεις καλα θα περασει..Αρτα στο μεγαλειο της... Καλα να παθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άλλο, το πιό σημαντικό το ξέχασες. Οτι θα επιλέξει σε αυτές τις θέσεις να είναι άτομα που είναι ήδη υπάλληλοι του Δημοσίου γιά να γλιτώσει την οικονομική επιβάρυνση του Δήμου !!!
    Εγώ νόμιζα ότι θα παράγουν έργο πολλαπλάσιο του μισθού τους και γιαυτό θα επιλεγόταν οι πιό ικανοί. Με τέτοια κριτήρια, θα βάλει και ο νέος Δήμαρχος το λιθαράκι του στην απαξίωση και το τέλμα της Άρτας. Κακή αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ....ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ...!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ???ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΗΣΤΟ!!!ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ..ΕΥΡΩ...ΕΝΝΟΩ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ???ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΛΙΚΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ....!!!!!!
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΤΙΝΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ Κεντρί μου μ' έκανες να γελάσω απόψε!!!! Νομικός σύμβουλος του Δήμου Αρταίων ο Αθανασούλας;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Δε φτάνει που φαγε τόσα λεφτά τόσα χρόνια θα τον κάνει και νομικό σύμβουλο ο Γιάννης;;;; Εκτός κι αν μοιραστούν την ίδια γκόμενα...που θέλει τόσο χρήμα...και εξουσία!!! χα χα χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...