Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

1000 τραγούδια του Μίκη δωρεάν!!!


Πήρα το παρακάτω mail και στην αρχή ήμουν λίγο κουμπωμένος γιατί φοβήθηκα μήπως ήταν καμιά απατεωνιά στη μέση, καμιά πειρατεία ή κάτι τέτοιο...
Διαβάστε το mail και θα καταλάβετε:

"Μια ομάδα από φίλους της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη διάλεξε 1000 τραγούδια από το έργο του, και πρότεινε την δωρεάν διάδοση των 50 CD που προέκυψαν από χέρι σε χέρι.
Την πρόταση αυτή την αποδέχτηκε με χαρά ο Μίκης μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ "Στην Υγειά Μας".
Ο Χρήστος, φίλος της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη κι αυτός, επεξεργάστηκε και συμπίεσε τα 1000 τραγούδια, φροντίζοντας έτσι ώστε τα 50 CD της αρχικής συλλογής να γίνουν 10 για να χωρέσουν σε μία κασετίνα.
Επιπλέον, ο Μίκης συμφώνησε απόλυτα να γίνει η διακίνηση των 1000 αυτών τραγουδιών και μέσα από το διαδίκτυο. Aποτέλεσμα όλων αυτών είναι και η δημιουργία του http://mikis1000songs.blogspot.com/".

ΚΕΝΤΡΙ: Πήγα λοιπόν στο link, κουμπωμένος όπως σας είπα, γιατί το Internet βγάζει πολλών ειδών "φρούτα" και πραγματικά είδα τον Μίκη να μιλάει στην εκπομπή και να προτρέπει τον κόσμο να μοιραστεί χέρι με χέρι δωρεάν τα τραγούδια του!!!




Υπήρχε μάλιστα και μια επιστολή του Μίκη προς τα παιδιά του blog με την υπογραφή του.
Οπότε, κάνε πέρα ΑΕΠΙ και πάμε για downloading. Όταν ο ίδιος ο δημιουργός μοιράζεται δωρεάν την τέχνη του, ποιος μεσάζοντας θα ζητήσει ποσοστά και για λογαριασμό τίνος;
'Οταν ο ίδιος ο Μίκης λέει στο video "τι θα πούνε; ότι είναι κασετοπειρατεία; ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!!!", ποια εταιρεία νταβαντζιλίδικα θα τον καπελώσει και ποιο δικαστήριο θα την δικαιώσει;

3 σχόλια:

  1. Κατ' αρχήν αγαπητέ, το ότι είδες ένα βίντεο με το Μίκη και μια επιστολή δε λέει τίποτε για την ασφάλεια του site. Τέλος πάντων. Επειδή ξέρω αυτό το site εδώ και λίγο καιρό και επειδή προσπάθησα να κατεβάσω δωρεάν τα τραγούδια θα πρέπει να ενημερώσεις τους αναγνώστες σου ότι τα τραγούδια είναι ανεβασμένα στο rapidshare κάτι που σημαίνει ότι άμα δεν έχεις λογαριασμό (επί πληρωμή εννοείται, αλλά όχι πολλά λεφτά πάντως) τότε πάπαλα. Θέλεις τρεις ζωές για να τα κατεβάσεις.
    Πάντως για κάποιον που του αρέσει ο Μίκης και έχει λίγο υπομονή και επίσης σχετικά λίγα λεφτά (στις εποχές που ζούμε βέβαια δεν υπάρχει το "λίγα λεφτά"), τότε αξίζει τον κόπο να κάνεις την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, το rapidshare χωρίς λογαριασμό, είναι πιο αργό κι απ΄ την καθυστέρηση, αλλά αξίζει τον κόπο, όπως λες κι εσύ.
    Άστο να κατεβάζει, όσο πίνουμε καφέ, όσο βλέπουμε τις ευχάριστες ειδήσεις στην τηλεόραση, όσο σκεφτόμαστε πού να επενδύσουμε τα εισοδήματά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα αγαπητοι φιλοι. Σας ενημερωνω πως απο το 21CD και μετα, ολα τα CD ανεβαινουν με 7 servers. Οποτε υπαρχει επιλογη για κατεβασμα. Απο την εμπειρια μου, σας ενημερωνω οτι τα πιο γρηγορα ειναι το rapidshare και το megaupload. Να πω και τη γνωμη μου σχετικα με το download. Δεν ειναι και φοβερο εξοδο να πληρωσει καποιος 30 ευρω για 6 μηνες ή 9 ευρω για ενα μηνα και να κατεβασει με πολυ γρηγορες ταχυτητες και συγχρονως πολλα CD χωρις χρονοκαθυστερηση, ολα τα CD του Μικη και οχι μονο...Αλλωστε με λιγη υπομονη ολα γινονται. Ακομα, στη δεξια στηλη του blog http://mikis1000songs.blogspot.com/ υπαρχουν εναλλακτικοι τροποι για download απο φιλικα blog. Σε ο,τι αφορα για τυχον "απατεωνιες", τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα οπως ακριβως φαινονται στο blog.
    Δεν υπαρχει τιποτα κρυφο. "Ξεκουμπωθειτε" λοιπον και αρχιστε το κατεβασμα. Φανταζομαι, να καταλαβατε ποιος ειμαι. Με χαρα θα συζητησω σχετικες αποριες σας, παντα στο πλαισιο των γνωσεών μου και αρμοδιοτητων μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...