Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Δεν τρώγονται μόνο στην Άρτα για την χασούρα...


Πάντως δεν είναι μόνο οι δικοί μας που 'χουν βγάλει τα μαχαίρια και ψάχνουν να βρουν τι τους έφταιξε και έχασαν τη σίγουρη νίκη(!!!)
Θα 'θελα να 'ξερα πού την βρήκατε τέτοια σιγουριά αδέρφια;

Και δίπλα μας όμως, στην Πρέβεζα, υπάρχουνε μουρμούρες και σφιγμένα δόντια...

Για διαβάστε αυτό το άρθρο, που διάβασα
εδώ:

"Δεν πρόλαβε να διαγραφεί ο Βαγγέλης Παπαχρήστος από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και έσπευσαν οι επίδοξοι «αντικαταστάτες» του. Πρώτος και καλύτερος ο απερχόμενος νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου που προαλείφεται εδώ και καιρό να είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή. Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο τόσο στις εκλογές του 2007 όσο και σε αυτές του 2009 ήταν απέναντι στο Βαγγέλη Παπαχρήστο, κάνοντας "ζημιά" στη συσπείρωση και ως εκ τούτου στα εκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα.
Γι' αυτό και από την Ιπποκράτους έχει ανάψει «κόκκινο» για τον κ. Ιωάννου μετά και τις καταγγελίες που έφτασαν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ από αξιόπιστα στελέχη του κόμματος στην Ήπειρο σύμφωνα με τις οποίες ο απερχόμενος νομάρχης έχει μεγάλες ευθύνες για την ήττα του Βαγγέλη Αργύρη από τον Αλέξανδρο Καρχιμάνη στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη αυτά τονίζουν ότι παρότι στον κ. Ιωάννου δόθηκε η θέση του εκπροσώπου Τύπου της παράταξης κατά την προεκλογική περίοδο ο ίδιος όχι μόνο δεν βοήθησε αλλά «έκανε ότι μπορούσε για να στηρίξει τον αντίπαλο συνδυασμό».
Αποδίδουν δε τη στάση αυτή στο γεγονός ότι συγκεκριμένοι συνεργάτες του δεν επελέγησαν στο συνδυασμό του κ. Αργύρη. Μάλιστα, είναι πιθανό για τη στάση του ο κ. Ιωάννου να κληθεί σύντομα σε «απολογία» στην Ιπποκράτους..."

ΚΕΝΤΡΙ: Όπως καταλάβατε αδέρφια, η χασούρα πάντα τσούζει και πάντα πρέπει να βρεθούνε οι ένοχοι και οι κρυφές αιτίες...
Πότε θα φταίει ο καιρός, πότε ο κακός αγωνιστικός χώρος, πότε τα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή, ποτέ όμως η ομάδα μας που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της!!!
Δηλαδή αδέρφια ήταν καθαρισμένη υπόθεση η νίκη του Αργύρη και έκανε σαμποτάζ ο Ιωάννου και πούλησε την Περιφέρεια στον βλάχο;
Βρε, πάτε καλά ή να σκούξω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...