Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αυτό δεν είναι ανάπτυξη, είναι καταστροφή!!!

Έγινε μεγάλος ντόρος και πήρε πανελλήνια δημοσιότητα το θέμα με τις αντιδράσεις των κατοίκων της Θεσπρωτίας για τον αγωγό φυσικού αερίου που σχεδιάζεται να περάσει από την Πέρδικα.
Χτες το βράδυ έβλεπα στο ART TV, αποσπάσματα από τη συνεδρίαση στη Νομαρχία Θεσπρωτίας...






Το παρακάτω mail το έστειλε το Καφενείο της Πέρδικας:

"ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΔΙΚΑΣ!!!!

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ Πέρδικας, αποφάσισαν ομόφωνα σε συνεδρίασή τους την Δευτέρα 20-12-2010, την παραίτησή τους.
Ορισμένοι δε ακόμη και από απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ!
Με επιστολή τους προς τα αρμόδια όργανα του κόμματος, καταγγέλλουν βουλευτές, υπουργούς και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου!
Επίσης, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, σε ολομέλεια την Δευτέρα 27-12-2010 στο Συνεδριακό Κέντρο Πέρδικας για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο θέμα του φυσικού αερίου.
Η γλώσσα που χρησιμοποιούν στην ανακοίνωση είναι πολύ σκληρή, μιλώντας για εμπαιγμό, κοροϊδία ακόμη και για αρπαγή της ψήφου στις πρόσφατες εκλογές!
Είναι μια στάση που τους τιμά σαν άτομα και πολίτες αυτού του τόπου, που πάνω από κόμματα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες βάζουν το συμφέρον της Πέρδικας!
Η Πέρδικα δείχνει ενωμένη στον κοινό αγώνα, της μη διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου από τα διοικητικά όρια της, πέρα και πάνω από πράσινες, κόκκινες και γαλάζιες σημαίες!!

ΚΕΝΤΡΙ: Έβαλα τις φωτογραφίες που βρήκα στο Καφενείο, από την παραλία Σοφάς Πέρδικας όπως είναι τώρα και όπως σκοπεύουν να την κάνουν, για να κάνετε εσείς την σύγκριση.
Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να πούμε: Για να φτάσει μέχρι εκεί ο αγωγός, σκοπεύουν να τον περάσουν μέσα από από το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, στο Ανατολικό Ζαγόρι, πράγμα που έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται λιγουλάκι.

Λύση υπάρχει: να αλλάξει η χάραξη και να περνάει κατά μήκος της Εγνατίας, καταλήγοντας στο Λεκανοπέδιο στα Γιάννενα...

Διαβάστε πάντως όλο το άρθρο από το Καφενείο, να δείτε τι λένε οι κάτοικοι, που βρίσκουν συνέχεια κλειστές πόρτες, τι λέει ο Καχριμάνης, τι λέει ο Αργύρης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...