Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Στην πόλη των Σκρουτζ, Πολιτισμός=Βεγγαλικά...

Πήρα το παρακάτω Δελτίο Τύπου από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πρέβεζας, που απ' ότι φαίνεται συνεχίζει να δουλεύει παρότι κι εκεί ο Κλάπας δεν θα είναι ξανά δήμαρχος... (Καρφί ήταν αυτό κυρ-Πάνο μας, που 'βαλες δυο φωτάκια σ' ένα δέντρο και ξεμπέρδεψες με τα εορταστικά!!!)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου

στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας

« Καλά Χριστούγεννα κύριε ΣΚΡΟΥΤΖ»

Βασισμένο στο διήγημα του Charles Dickens

Σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας παρουσιάζει μια φαντασμαγορική παράσταση για όλους.

Το κλασσικό μυθιστόρημα του Τσαρλς Ντίκενς για το πνεύμα των Χριστουγέννων που ακόμη δεν έχει χαθεί από τον πικραμένο κο Σκρουτζ – μετατρέπεται σε μιούζικαλ παρουσιάζοντας την επίσκεψη της νεραϊδας από το παρελθόν, του πνεύματος από το παρόν και του φαντάσματος από το μέλλον που τον φέρνουν αντιμέτωπο με αλήθειες που διστάζει να παραδεχτεί. Ο σκληρόκαρδος Σκρουτζ πρέπει να ανοίξει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και την καρδιά του … πριν είναι αργά.

Ένα έργο που μιλάει για το θαύμα της αγάπης των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Μια καταπληκτική παράσταση δοσμένη σε μια καινούργια διασκευή με πολλά τραγούδια και χορό από 13 ηθοποιούς. Ο Σκρουτζ, ο Κράτσετ, ο Φρεντ, τα Φαντάσματα και όλοι οι άλλοι ήρωες της κλασσικής Χριστουγεννιάτικης ιστορίας, ζωντανεύουν σε μια θεατρική υπερπαραγωγή.

Μια τρυφερή, αγαπημένη, οικογενειακή, μοναδική ιστορία, που αναδεικνύει την δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης που είναι τόσο αναγκαία στις μέρες μας.

Δύο παραστάσεις στις 6.00 και 8.15 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 15 € για ενήλικες , 10 € για παιδιά.

Από το Πνευματικό Κέντρο

Δήμου Πρέβεζας



ΚΕΝΤΡΙ: Εμείς εδώ στην Άρτα θεωρούμε πολιτισμό να πετάμε βεγγαλικά και να τα κοιτάμε μ' ανοιχτό το στόμα...
Δεν θα ξεχάσω ποτέ κάτι που άκουσα στα εγκαίνια στο παζάρι το 2006, παραμονές των προηγούμενων εκλογών, που έγινε τέτοιος χαμός (πολιτιστικός εννοώ βρε κουτά), με τα βεγγαλικά που ρίχνονταν λες και ήταν αντιαεροπορικά πάνω από το Λονδίνο το 1940!!!

Ήμουν κι εγώ εκεί, μαζί με τον γιό μου και παρακολουθούσα το φαντασμαγορικό θέαμα, όταν άκουσα δίπλα μου δυό κορίτσια, πρέπει να 'ταν 16-17 χρονών, που εκστασιασμένες από το θέαμα είπαν: "Να, γιατί πρέπει να ξαναβγεί ο Οικονομίδης"!!!

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...