Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Έχει αγώνα απόψε...

Μην ξεχάσουμε ότι απόψε έχει κι αγώνα...


Είναι ο ετήσιος ποδοσφαιρικός αγώνας κατά της φτώχειας, που γίνεται για 8η φορά και φέτος θα παιχτεί στην Ελλάδα, στο χορτάρι του Καραϊσκάκη, μεταξύ μιας ομάδας, ας πούμε all star του Ολυμπιακού και μιας μικτής ομάδας διεθνών αστεριών, με Ρονάλντο, Ζιντάν και φίλων τους!!!

Τον αγώνα διοργανώνει τα τελευταία οκτώ χρόνια ο ΟΗΕ με την βοήθεια των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο. Οι δύο άσοι με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα παίκτες που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ακούστε ονόματα:

Με την ομάδα των Ζιντάν και Ρονάλντο θα παίξουν οι Μαχαμαντού Ντιαρά και Ραούλ Αλμπιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Ολλανδοί Χάιτινχα, Βαν Μπρόνκχορστ, Βαν Χόιντονκ και Ρόναλντ ντε Μπουρ, οι Πορτογάλοι Παουλέτα, Κόουτο και Σα Πίντο και ο Τσέχος Πάβελ Νέντβεντ.
Η μεγάλη απουσία θα είναι αυτή του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα έφερνε μαζί του, τους Φρανκ Λαμπάρντ και Φλοράν Μαλουντά, καθώς η Τσέλσι δεν τους έδωσε άδεια.
Με την ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώγος Ανατολάκης, Αλέκος Αλεξανδρής, Ανδρέας Νινιάδης, Γιώργος Αμανατίδης αλλά και παίκτες που παίζουν τώρα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Τον αγώνα θα τον δείξει ζωντανά στις 9:15 ο ΣΚΑΪ...




Φαντάζομαι πως θα γίνει πολύ ωραίος αγώνας και ελπίζω τα πάρα πολύ μεγάλα έσοδα από τις διαφημίσεις, ο ΣΚΑΪ να τα δώσει εκεί που πρέπει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...