Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Κάνουν κατάληψη με ηλεκτροκόλληση!!!

Το διάβασα στην ΗΧΩ και τρελάθηκα:


"Στις 17 ημέρες έχει φτάσει συνολικά από την έναρξη της σχολικής χρονιάς η κατάληψη που γίνεται στο 1ο ΕΠΑΛ και η οποία έχει απασχολήσει όχι μόνο την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Άρτας, αλλά την Αστυνομία, την Εισαγγελέα, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και πλέον φτάνει και στο υπουργείο Παιδείας. Κι αυτό διότι η παρατεταμένη κατάληψη στο κτιριακό συγκρότημα όπου λειτουργούν επίσης το ΕΠΑΣ Άρτας, το ΣΕΚ (Σχολικά Εργαστηριακά Κέντρα), το ΙΕΚ, το Εσπερινό ΕΠΑΛ, το Εσπερινό Γυμνάσιο και το Εσπερινό Λύκειο, γίνεται κάτω από παράξενες συνθήκες."

ΚΕΝΤΡΙ: Σιγά ρε φίλε, θα μου πεις, σιγά τα ωά, γιατί τρελάθηκες, πρώτη φορά είδες 17 μέρες κατάληψη;
Βαστάτε, μην βιάζεστε, είπαμε η εφημερίδα γράφει ότι η κατάληψη "γίνεται κάτω από παράξενες συνθήκες"...

Ακούστε λοιπόν τι συμβαίνει, όπως το διαβάζω στην εφημερίδα και το καταγγέλουνε γονείς και μαθητές: Κάποιοι μπαίνουνε κάθε βράδυ στο σχολείο και κολλάνε λάμες πίσω από την πόρτα με οξυγονοκόλληση!!!

Το σφραγίζουνε το σχολείο δηλαδή κι όταν το πρωί πάνε οι μαθητές για μάθημα το βρίσκουνε κλειστό.
Κι έτσι "χθες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι καθηγητές και μαθητές του σχολείου έκοβαν με ειδικά μηχανήματα προκειμένου να λήξει όπως ανέφεραν αυτή η ιδιότυπη ομηρία στην οποία έχει περιέλθει η εν λόγω μονάδα το τελευταίο διάστημα και για την ακρίβεια από τις 3 του Οκτωβρίου."!!!

Και να σας πω και κάτι άλλο παράξενο; Είπαμε ότι το 1ο ΕΠΑΛ λειτουργεί στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με το ΙΕΚ, το Εσπερινό ΕΠΑΛ, το Εσπερινό Γυμνάσιο και το Εσπερινό Λύκειο... Ε λοιπόν, οι υπόλοιποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα!!!

Πώς γίνεται αυτό; Να σας πω: Το σχολείο ανοίγει το μεσημέρι, γίνονται κανονικά τα μαθήματα μέχρι και για τα Εσπερινά Γυμνάσιο – Λύκειο και τις νυχτερινές ώρες κάποιοι μπαίνουν παραβιάζοντας πόρτες και κάνουν την ίδια δουλειά. Και μετά φτου κι απ' την αρχή!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...