Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Μην αμπώχνεστε αδέρφια...


Έγραφα τις προάλλες για την ανάλυση του Αντώνη που διάβασα στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ για το ποιοί έφταιξαν και πούλησαν και πρόδωσαν και χάρισαν τον Δήμο της Άρτας στον Παπαλέξ!!!
Τα 'γραψα, τα διαβάσατε, θάψατε κόσμο και κοσμάκη, πάμε γι' άλλα τώρα...
Όμως, μου σφυρίξατε στ' αυτί ότι και o Νομαρχοπαρατρίχαδήμαρχος έβγαλε φετφά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ γιαυτούς που "επέβαλλαν την αποτυχία".
Πήγα λοιπόν στο περίπτερο κι αγόρασα την εφημερίδα (πολλά τα 0,80 κυρ-Βασίλη, κόψε κάτι, κρίση έχουμε), για να δω τι ακριβώς είπε ο Νομαρχοαντιπολιτευόμενος και σε ποιούς τα 'χωσε...

Ο
Νομαρχοπουθέλειναγινειβουλευτής δεν λέει ονόματα, αλλά φωτογραφίζει τους προδότες (φτου τους).
Ξεκινάει από το Νάνο, συνεχίζει με Παπάζογλου, ακολουθεί ο Παπαγεωργίου και μετά σερβίρει και τον Γιώργο τον Παπαδημητρίου.

Όλα φυσιολογικά και να τους δωσουν στο πλήθος να τους λιθοβολίσουν τους επίορκους, τους πουλημένους!!!

Όμως έχει και μια παραγραφούλα παρακάτω, που με βάζει σε σκέψεις. Λέει δηλαδή: "Δεν θα πρέπει να εξαιρέσουμε και τους παράγοντες εκείνους, οι οποίοι, είτε γιατί εστίασαν το ενδιαφέρον τους στην εκλογή συγγενικού τους προσώπου, είτε γιατί αποδείχθηκαν αδύναμοι να επιβάλλουν την πολιτική επιλογή ακόμη και στα άτομα του στενού συγγενικού τους περιβάλλοντος, δεν βοήθησαν στο βαθμό που έπρεπε το συνδυασμό".

Εγώ τουλάχιστον μόνο έναν τέτοιον αναγνωρίζω στην "φωτογραφία", τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου, που "εστίασε το ενδιαφέρον του στην εκλογή" του γιού του, Ντίνου, που ήταν υποψήφιος με τον
Νομαρχοτέρμα και "δεν μπόρεσε να επιβάλλει (!!!)(σ. ΚΕΝΤΡΙ: γουστάρω δημοκρατία) την πολιτική επιλογή" στον αδερφό του, τον Γιώργο, που είπαμε παραπάνω...
Εγώ αυτόν καταλαβαίνω ότι εννοεί, δεν μου πάει το μυαλό πουθενά αλλού.

Αλλά γιατί τα βάζει με τον Βαγγέλη ο
Νομαρχοτελείακαιπαύλα; Δηλαδή τι να 'κανε ο χριστιανός; Να μην ασχολιόταν με την στήριξη του γιού του; Να 'πιανε από τον λαιμό τον αδερφό του;
Εδώ κοτζάμ Κυριάκος, που κόβει φλέβες για τον Σαμαρά και δεν μπόρεσε να αλλάξει γνώμη στην αδερφή του, τη Ντόρα, όσο κι αν την παρακάλεσε, όσο κι αν την ικέτεψε, όσο κι αν την απείλησε, μα τη Παναγία σς λέω!!!
Γιατί λοιπόν "ζωγραφίζει" τον Βαγγέλη; Τρέχει τίποτε που δεν το ξέρω;
Αμπώχνονται για να πάρουν καλύτερη θέση στην αφετηρία;

Δεν ξέρω, θα μάθω και θα σας πω...

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητό Κεντρί γενικότερα παρακολουθώ τις αναρτήσεις σου και μπορώ να πω ότι τις βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες. Στην συγκεκριμένη ανάρτηση όμως παρερμήνευσες τις δηλώσεις του νομάρχο-δήμαρχου. Συγκεκριμένα αναφέρετε σε παράγοντες και όχι παράγοντα. Επίσης για να σε βοηθήσω ο νομάρχης αναφέρεται σε 1)παράγοντα που έχει γαμπρό(υποψήφιο δήμαρχο) και 2) σε παράγοντα που έχει πεθερά (μέλος ΝΟΔΕ, λύσσαξε εναντίον του νομάρχη που έδιωξε τον άντρα της από την εταναμ). Τέλος, η συνέχεια της πρότασης του νομάρχη που παρέλειψες να αναφέρεις λέει «σε αντίθεση με τους ομολόγους του ΠΑΣΟΚ». Ο Βαγγέλης που ανέφερες δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις ερμηνείες που έδωσες όπως και δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που φωτογραφίζει ο Νομάρχης. Όχι τίποτα άλλο κύριε Κεντρί αλλά όταν κεντρίζουμε να κεντρίζουμε σωστά.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...