Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Άστραψε και βρόντησε ο Δέσποτας...

Τα πήρε ο Δέσποτας Ιερεμίας, στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στη Δημητσάνα, όταν ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννης Φράγκος, υποστήριξε ότι από το Σύνταγμα δεν αναφέρεται παρουσία ιερέων στην ορκωμοσία.



Όπως είδατε και στο video, την ώρα που έπαιρνε τους υπόλοιπους παπάδες και έφευγε από την αίθουσα, φώναζε "Να μάθετε ότι εδώ έχετε ένα τρελό Δεσπότη, διάδοχο του Γρηγορίου του Ε΄"!!!
Ευτυχώς εδώ στην Άρτα δεν είχαμε τέτοια παρατράγουδα μεταξύ Ιγνάτιου και Παπαϊωάννου...

4 σχόλια:

  1. ο λαός πεινά και η εκλησία αλωνίζει ελεω κράτους .είδατε πως κάνουν όταν πάνε να τους πάρουν τα ηνία; λυσάνε οι τραγοι μην τυχών και χάσουν τα πρωτεία .
    καλοί και οι γλύφτε χειροκροτητές άψογοι .
    την ευχή σου πάτερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγά τα ωά ... θα σκίσετε καν'ενα καλσόν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρεμα ... πολύ αέρα πήραν κάποιοι κληρικοί !
    Σύμφωνα τα "μέτρα" του τρελοπαπά (δικιά του δήλωση) στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη οι Δήμαρχοι που έδοσαν πολιτικό όρκο θα πρέπει να ντουφεκιστούν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία απο τις 10 εντολές είναι η "ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ" στην οποία δεν αφήνει περιθώρια για τον κλέφτη να την εκμεταλευτεί προς όφελός του οπως κάνει ο νόμος της παραγραφής της κλοπής κάτω απο ορισμένες συνθήκες.
    Έτσι είδαμε τις ενέργειες κάποιων ενώ ήταν νόμιμες να μην ήταν ηθικές.
    Άρα ενώ ήταν νομοταγείς τους χαρακτηρίσαμε ανήθικους.
    Έχω την εντύπωση οτι το "ΟΥ ΚΛΈΨΕΙΣ" βοηθά την συνοχή και καλή λειτουργία της κοινωνίας φυσικά εάν εφαρμόζετε απ'όλους και προ πάντων απο τους κληρικούς και τους πολιτικούς.
    Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα όπου η αλλοίωση κάποιων χριστιανικών αξιών απο τους νόμους δημιουργεί ηθικά προβλήματα στην κοινωνία μας.
    Οι κληρικοί που τηρούν και γίνονται καλό παράδειγμα για την κοινωνία ως αναφορά τις χριστιανικές αξίες πιστεύω οτι μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία μας.
    Οι πολιτικοί που σέβονται τις χριστιανικές αξίες πιστεύω οτι ώς νομοταγείς θα είναι και ηθικοί.Αυτό θα βοηθήσει την πρόοδο της κοινωνίας μας και θα συμβάλει πραγματικά στην ανάκαμψη της δύσκολης κατάστασης που περνάμε.

    Αναφέρομαι στους νομοταγείς και ηθικούς γιατί οι "άλλοι" εχουν κάνει τη μπάζα τους.Δεν αντέχουμε άλλη "μπάζα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...