Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μην αμπώχνεστε αδέρφια... (Updated)!!!


Είχα χτες μια ανάρτηση για τις ευθύνες που έριχνε δεξιά κι αριστερά ο Νομαρχοπαρατρίχαδήμαρχος για την χασούρα στις εκλογές.
Αναρωτιόμουνα λοιπόν τι εννούσε ο Νομαρχοπουθέλειναγινειβουλευτής με αυτή την παράγραφο:


"Δεν θα πρέπει να εξαιρέσουμε και τους παράγοντες εκείνους, οι οποίοι, είτε γιατί εστίασαν το ενδιαφέρον τους στην εκλογή συγγενικού τους προσώπου, είτε γιατί αποδείχθηκαν αδύναμοι να επιβάλλουν την πολιτική επιλογή ακόμη και στα άτομα του στενού συγγενικού τους περιβάλλοντος, δεν βοήθησαν στο βαθμό που έπρεπε το συνδυασμό".

Είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εννοούσαν τον Βαγγέλη τον Παπαδημητρίου, που είχε και γιο υποψήφιο και νοιάζονταν για την εκλογή του, αλλά και αδερφό, που δεν μπόρεσε να τον πείσει να μην "κόψει πέρα"...
Χτες το βράδυ όμως κάποιος έστειλε το παρακάτω σχόλιο, που ανάμεσα στα άλλα που λέει, δίνει άλλη εξήγηση στις κατηγορίες του Νομαρχοτέρμα:

"
...για να σε βοηθήσω ο νομάρχης αναφέρεται σε 1) παράγοντα που έχει γαμπρό (υποψήφιο δήμαρχο) και 2) σε παράγοντα που έχει πεθερά (μέλος ΝΟΔΕ, λύσσαξε εναντίον του νομάρχη που έδιωξε τον άντρα της από την εταναμ...)."

Πριν λίγο πέρασε απ΄το γραφείο κι ένας φίλος και μου είπε για ένα τηλεφώνημα και κατάλαβα και ποιος έγραψε το σχόλιο, αλλά αυτό το κρατάω για τον εαυτό μου. Αφού ο φίλος διάλεξε να σχολιάσει σαν "Ανώνυμος", εγώ δεν θα τον "δώσω".
Τέλος πάντων, ας δεχτώ ότι αυτούς εννούσε ο Νομαρχοαντιπολιτευόμενος...
Δικό μου το λάθος γιατί έψαχνα για ένα (!) άτομο που συγκέντρωνε τα χαρακτηριστικά...
Όμως δεν αλλάζει το σκεπτικό, γιατί πραγματικά για άμπωγμα πρόκειται, για να πάρει καλύτερη θέση στην αφετηρία των βουλευτικών εκλογών, αν πραγματικά ο Παπαbilly εννοεί τελικά τον Καμπάρχη και τον Στύλιο...

1 σχόλιο:

  1. Καλά, μπερδεύτηκα τελείως, τρικυμία εν κρανίω με δέρνει... γιατί δε παίρνει χαρτί και μολύβι και να πει μια κι όξω: "σαράντα χιλιάδες εφτακόσιοι εφτά εγγεγραμμένοι μείον τους εννιά χιλιάδες πεντακόσιους σαράντα πέντε που με ψήφισαν τη δεύτερη Κυριακή μας κάνει τριάντα μία χιλιάδες εκατόν εξήντα δύο λόγους που δε βγήκα" και να τελειώνουμε;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...