Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Έλεος, ΟΧΙ άλλη "σωτηρία"!!!

γράφει ο Τηλεβόας
Αυτή τη φορά το ντεκόρ δεν περιλάμβανε Καστελόριζο!
Η Ελλάδα τίθεται υπό μόνιμη εποπτεία
 
Στις 23 Απριλίου 2010, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε μέχρι το ακριτικό Καστελόριζο, στην εσχατιά της Ευρώπης, για να μας ανακοινώσει ότι "η Ελλάδα γλύτωσε την χρεοκοπία" και όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι χαρούμενοι, αλλά οφείλουν να βάλουν πλάτη για ένα, άντε δύο χρόνια το πολύ.
   Το τι συνέβη από τότε μέχρι σήμερα το γνωρίζουμε όλοι. 'Αλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, ένοιωσε τα βάρη που ξεφόρτωσε στην πλάτη του ένα σύστημα που επί δεκαετίες υπονόμευε το μέλλον, εξασφαλίζοντας το δικό του παρόν.
   Ο καιρός πέρασε, φτάσαμε πλέον στα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου 2011, παραμονής της επετείου του "ΟΧΙ" στον γερμανοϊταλικό άξονα και ο πρωθυπουργός επανήλθε στην οθόνη των τηλεοράσεων για να ξαναπεί ότι "η Ελλάδα γλύτωσε την χρεοκοπία".
   Αυτή τη φορά όμως βρισκόταν στην καρδιά της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες και δίπλα του αντί για τις βάρκες που λικνίζονταν στο κύμα του Αιγαίου, βρίσκονταν συνοφρυωμένοι οι κ.κ. Βενιζέλος, Ξενογιαννακοπούλου και Μόσιαλος.
   Πίσω στην Ελλάδα, οι Έλληνες δυσκολεύονται να είναι χαρούμενοι, γιατί νοιώθουνε ότι από την πλάτη τους θα περάσουν πάλι όλα, ενώ δεν είναι σίγουροι για το πότε θα ξανακούσουν νέο διάγγελμα, καθώς όλοι οι αναλυτές συμφωνούνε ότι θα χρειαστούνε ένα με δύο χρόνια για να φανεί αν το σχέδιο κουρέματος θα έχει αποτελέσματα.
   Πάντως η δήλωση που έκανε η επικεφαλής του νέου Άξονα, frau Μέρκελ, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας: "Η Ελλάδα τίθεται υπό ΜΟΝΙΜΗ εποπτεία". 
   Όσο για την χρονική διάρκεια που δεσμευτήκαμε να βάλουμε πλάτη, άλλοι λένε έως το 2020, άλλοι έως το 2035, άλλοι έως ότου το θελήσει η Γερμανία, η οποία πλέον δεν ανέχεται άλλα "ΟΧΙ"! 
   Η Ελλάδα όπως την γνωρίζαμε, δεν υπάρχει πιά.

ΚΕΝΤΡΙ: Επί 18 μήνες, αυτός ο ανθρωπόμορφος σωτήρας, μας σώζει κατ' εξακολούθηση και παρά φύση...
Φτάνει πια, δεν αντέχει ο ...τάχας μας (που λεν κι οι Γιαννιώτες), άλλη σωτηρία!!!

2 σχόλια:

  1. πολλυ καλα τα λετε..εμεις κοιμομαστε ακομη.ποτε θα κυπνησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΕΙΘΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...