Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Δρόμος "καρμανιόλα" στην Πρέβεζα - Επιβάλλεται η άμεση τοποθέτηση σήμανσης

Ο νέος και μεγάλος δρόμος που θα ενώσει την πόλη της Πρέβεζας από το ύψος του νεκροταφείου με τον Παντοκράτορα προχωράει το τελευταίο διάστημα με γοργούς ρυθμούς.
Όμως, υπάρχει ένα σημείο που αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο επικίνδυνη διασταύρωση και βρίσκεται στην συμβολή Δαβάκη και Σουλίου.
Η διαγράμμιση, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, κατάργησε την προτεραιότητα που είχε η Δαβάκη με αποτέλεσμα να δίνει προτεραιότητα στην Σουλίου.

Το παράδοξο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γεγονός ότι στην Σουλίου και από τα δύο μέρη έχουν τοποθετηθεί φανάρια, τα οποία δεν βρίσκονται σε λειτουργία ακόμα, και προειδοποιούν τους οδηγούς που κινούνται με κατεύθυνση προς Δαβάκη ότι θα εισέλθουν σε δρόμο με προτεραιότητα, πράγμα αντίθετο με την διαγράμμιση, καθώς επίσης ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί σήμανση, πράγμα που έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό.
Έτσι καθημερινά ο Θεός βάζει το χέρι του και δεν έχει γίνει ακόμα κανένα ατύχημα μιας και όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, αυτοκίνητα που κινούνται και στους δύο δρόμους "παίρνουν" προτεραιότητα, ευτυχώς μέχρι στιγμής χωρίς κάποιο ατύχημα.
Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι θα τοποθετήσουν γρήγορα σήμανση και να λειτουργήσουν τα φανάρια πριν είναι πολύ αργά...
από εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...