Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ανακαλύψαμε τους φασίστες που "αμαύρωσαν την επέτειο"!!!

Καταφέραμε να ξετρυπώσουμε τις φασίζουσες μειοψηφίες, που είπε ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Χρήστος Παπουτσής!!!
Κρυφτήκαμε, τους φωτογραφίσαμε και τους βγάζουμε σε κοινή θέα για να μάθετε ποιοί σας "αμαύρωσαν" την εθνική μνήμη:

Βλέπετε κάτι φασιστοειδείς γέροντες, που ο φανατισμός τους τυφλώνει και δεν βλέπουν ότι με τις περικοπές στις συντάξεις, θα τρώνε πιο λιτά και έτσι θα έχουν καλύτερη υγεία, χωρίς χοληστερίνη και τέτοια.
Όπως βλέπετε, είναι ελάχιστοι, όλοι οι υπόλοιποι συνταξιούχοι είναι στο πλευρό της κυβέρνησης και παρακαλάνε για περισσότερα σωτήρια μέτρα.

Βλέπετε κάτι παλιοτεντιμπόϊδες που δεν σέβονται την επέτειο κι αντί να κοιτάξουν την υπουργό της φωτοτυπίας Άννα Διαμαντοπούλου, γυρνάνε και κοιτάνε προς τα κάτω, τα McDonalds, καθώς σκέφτονται να πάνε για κανά burger αργότερα!!!
Όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες μαθητές καταδικάζουν αυτή την συμπεριφορά και κατανοώντας την σημασία της εθνικής θυσίας, βροντοφωνάζουν ότι και 5 ζωές να είχαν, θα τις χάριζαν για να πετύχει το έργο της κυβέρνησης. Ορίστε, δείτε τον που το δείχνει, και τις 5 θα τις χάριζε, αυτό λέει:

Και μην ξεχνάμε και κάτι άλλους φασίστες, που κι αυτοί είναι μειοψηφία, που προσπαθούν να παρασύρουν τους αγνούς Έλληνες και να τους κάνουν να ξεχάσουν ότι από δω και μπρος η κυβέρνηση θέλει να γιορτάζουμε το "ΟΧΙ" στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια...

Ναι, μιλάω για τον Χρήστο Μελεμενή από την Κοζάνη, που τους γύρισε το κεφάλι, αντί να τους ευχαριστήσει για όλα όσα του προσφέρουν, για την αύξηση των δαπανών για την υγεία, για την ασφαλιστική εξασφάλιση, για τις φορολογικές ελαφρύνσεις στις αδύνατες κοινωνικές ομάδες, για την εργασιακή εφεδρεία στα ΚΑΑΚΥΑμΕΑ...
Εκτός από το ότι έχει κινητικά προβλήματα, είναι τυφλός εκ γενετής, αλλά παρ' όλα αυτά δεν θέλει ούτε να τους "βλέπει"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...