Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο Μπένι κάνει πόλεμο με νύφες και μ' αγγόνια!!!

Διάβασα τις δηλώσεις που έκανε ο Βενιζέλος όταν έμπαινε στο Προεδρικό Μέγαρο για να συναντηθεί με τον Παπούλια και βούρκωσα, με συνεπήρε το εθνικό συναίσθημα!!!
Με άγγιξε τόσο πολύ, που θέλω να του κάνω κι εγώ μια δήλωση...
Διαβάστε τι είπε ο άνθρωπος:
Πίσω και σας έφαγα!!!
"Είμαι έτοιμος. Και ο Πρωθυπουργός είναι έτοιμος και όλη η κυβέρνηση. Αλλά η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, γιατί υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στην Ευρώπη, μεγάλη αβεβαιότητα διεθνώς.
Επιτελούμε ένα πατριωτικό καθήκον γιατί πρέπει να σώσουμε τη χώρα. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά επισφαλής.
Θα επιδιώξουμε το καλύτερο για τη χώρα και για την ευρωζώνη. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αν σωθεί η Ελλάδα θα σωθεί και η ευρωζώνη. Ισχύει και το αντίστροφο: αν αποτύχουν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα, δεν θα μπορέσουν να θωρακίσουν τον εαυτό τους.
Αλλά εδώ πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι κάνουμε έναν πόλεμο. Και εάν κάποιοι νομίζουν ότι ζούμε υπό κανονικές συνθήκες και εφαρμόζουμε μία πολιτική που θέλουμε να εφαρμόσουμε, περικοπών και λιτότητας, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος.
Θα ήμασταν ευτυχείς αν μπορούσαμε να είμαστε γενναιόδωροι, να δώσουμε σε όλους κάτι παραπάνω. Δυστυχώς κόβουμε από όλους και κυρίως από αυτούς που δεν μπορούν να κρύψουν τα εισοδήματά τους. Και πρέπει να κινητοποιηθούμε σε έναν αγώνα εθνικό κατά της φοροδιαφυγής."

ΚΕΝΤΡΙ: Να κινητοποιηθούμε ρε Βαγγέλη στον εθνικό αγώνα, μαζί σου κι εγώ...
Γιατί όμως δεν μου λες ποιός είναι ο εχθρός; 
Γιατί κρύβεις την λίστα με τους φοροφυγάδες; 
Γιατί αποφάσισες να την δείξεις μόνο στους βουλευτές και δεν την δίνεις στην δημοσιότητα;
Τι σόι πόλεμος είναι αυτός που μας έχεις βάλει στην πρώτη γραμμή και μας βομβαρδίζεις, αλλά δεν μας λες για χατήρι ποιανού περνάμε τα πάνδεινα;
Γιατί τους προστατεύεις; 
Γιατί τους καλύπτεις; 
Μήπως είναι τίποτε "φιλαράκια"; 
Άσε Βαγγέλη, αυτός δεν είναι εθνικός πόλεμος, είναι παρεΐστικα παιχνιδάκια και τους υπόλοιπους τους βάζετε στην γωνία...
Όχι μόνο δεν τους παίζετε, αλλά τους παίρνετε το κολατσιό, τα δικά τους παιχνίδια και τους βαράτε κι από πάνω, σα νταήδες που είστε...
Αποβολή λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...