Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αστικές συγκοινωνίες με την βοήθεια της Google...

Η Google ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της ελληνικής πλατφόρμας των χαρτών της με πληροφορίες «Transit», για την καλύτερη μετακίνηση στην πόλη με αστικές συγκοινωνίες. Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, η Google έχει ενσωματώσει στους χάρτες της πληροφορίες για τις διαδρομές λεωφορείων, μετρό, ηλεκτρικού, τρόλεϊ, τραμ και προαστιακού.
Η πληροφόρηση αυτή παρέχεται στο επιβατικό κοινό δωρεάν στη διεύθυνση maps.google.gr/transitathens.

Με το Google Transit, οι χρήστες που αναζητούν οδηγίες για τις μετακινήσεις τους στην πόλη μπορούν πλέον να σχεδιάζουν τις διαδρομές τους εντός του λεκανοπεδίου Αθηνών, χρησιμοποιώντας τα μέσα αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΑ. Οι διαδρομές αυτές εμφανίζονται ως εναλλακτική επιλογή στις οδηγίες μετακίνησης από τους χάρτες της Google.
Οι πληροφορίες «Transit» είναι διαθέσιμες τόσο στους χάρτες της Google στο διαδίκτυο, όσο και στην εφαρμογή χαρτών της Google για κινητά.
Για άμεση πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες επισκεφτείτε το maps.google.gr, κάντε κλικ στo «λήψη οδηγιών» και επιλέξτε την μετακίνηση «με δημόσια συγκοινωνία» (το εικονίδιο με το λεωφορείο), εισάγοντας στοιχεία εκκίνησης και προορισμού.
Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε απευθείας τα στοιχεία εκκίνησης και προορισμού σας στη διεύθυνση maps.google.gr/transitathens .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...