Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιάννης Κότσιρας προτείνει να τους πούμε "ΟΧΙ"

 Το παρακάτω κείμενο το κοινοποίησε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας στον τοίχο του στο Facebook:

"Προχθές στον αγώνα του Παναθηναϊκού οι οπαδοί σήκωσαν ένα πανό με το σύνθημα "Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων, θα πνιγείτε στην οργή των εξεγερμένων". Ο αγώνας διεκόπη για 7 λεπτά και όταν το κατέβασαν, ξαναξεκίνησε.
Στη συνέχεια οι οπαδοί το ξανασήκωσαν. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε έρευνα αστυνομικών στο πάρκινγκ μέχρι να ανακαλύψουν το πανό και ακολούθησαν συλλήψεις.
Χτες στον αγώνα βόλεϋ μεταξύ Ηρακλή-Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι οπαδοί σήκωσαν ένα πανό με το σύνθημα "Κάτω η Χούντα". Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές αλλά ευτυχώς χωρίς συλλήψεις καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ελάχιστες.
Η κυβέρνηση τρέμει στην ιδέα ότι ο αθλητισμός, από υπνωτικό του λαού, μπορεί να μεταλλαχθεί σε διεγερτικό.
Πριν λίγο καιρό σε μαθητικές παρελάσεις στην Κοζάνη και λίγο μετά στα Γρεβενά, οι μαθητές περνώντας μπροστά από τους επισήμους έστρεψαν το βλέμμα τους ανάποδα δείχνοντας την αποστροφή τους σε αυτά τα πρόσωπα.
Ο λόγος που τα αναφέρω όλα αυτά είναι γιατί από μία συζήτηση σε κάποιο blog προέκυψε η ιδέα, την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου που οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ στον Γερμανο-Ιταλικό Άξονα κι εμείς με τη σειρά μας μαζί με την Ελληνική σημαία, να απλώσουμε στα μπαλκόνια μας ένα πανό με την λέξη ΟΧΙ.
Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και σκέφτηκα να την κοινοποιήσω..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...