Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τα φανάρια των Αγίων Αναργύρων...

Χθες το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων μας ενημέρωσε ότι:


"Ξεκίνησε από σήμερα η λειτουργία των φαναριών ρύθμισης κυκλοφορίας στον κόμβο Αγίων Αναργύρων ο οποίος είναι ένας απ’ τους τρεις κόμβους που προγραμμάτισε και υλοποιεί η ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ σε συνεργασία με την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας στον άξονα Αντίρριο – Ιωάννινα και αφορούν την περιοχή μας."

Ήταν εκεί ο Δήμαρχος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ο επιβλέπων μηχανικός του έργου και έκαναν δηλώσεις...


Ο δήμαρχος, ο Γιάννης Παπαλέξης δήλωσε:


"Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης δήλωσε: «Η περιοχή των Αγίων Αναργύρων ήταν επιβαρυμένη από την κίνηση των οχημάτων από και προς την Άρτα στη συγκεκριμένη διασταύρωση και στην περιοχή αυτή έχουν καταγραφεί πάρα πολλά ατυχήματα λόγω της επικινδυνότητάς της. Ο κόμβος αυτός και η λειτουργία των φαναριών λύνει οριστικά το πρόβλημα"

Πραγματικά στο συγκεκριμένο σημείο, απέναντι από το παλιό κεραμιδαριό, λύνεται το πρόβλημα, αλλά για τους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων και για τους εκατοντάδες που πηγαινοέρχονται στο ΚΤΕΟ, δεν έχει λυθεί τίποτε...
Το έγραφα και πέρυσι το καλοκαίρι ότι ο κόμβος στο σημείο που έγινε, δεν είναι ο κόμβος των Αγίων Αναργύρων!!!
Ο πραγματικός ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ κόμβος είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα παραπέρα, εκεί που γίνονται τα εκατοντάδες πήγαινε-έλα αυτοκινήτων την ημέρα, εκεί που βγαίνεις με την ψυχή στο στόμα στην Εθνική οδό, εκεί που όποτε φεύγεις από τον Άγιο Θεράποντα μετά από γάμο ή βαφτίσια, ανάβεις κι ένα κεράκι να φτάσεις σπίτι σου, εκεί που φεύγοντας απ' το ΚΤΕΟ σκέφτεσαι ότι τουλάχιστον αν τρακάρεις θα πας με "πασαπόρτι" ότι το αυτοκίνητό σου ήταν εντάξει!!!
Εκεί τον ήθελαν οι κάτοικοι τον κόμβο και αγαπητέ μου δήμαρχε για εκείνον πραγματικά θα μπορούσες να πεις: "Ο κόμβος αυτός και η λειτουργία των φαναριών λύνει οριστικά το πρόβλημα."
Φυσικά και δεν ήταν δική σου ευθύνη η επιλογή του χώρου, αλλά είναι δική σου επιλογή τα μεγάλα λόγια, που μπορεί να γυρίσουνε μπούμερανγκ...
Τι θα πεις στο επόμενο δυστύχημα που θα γίνει στον ΑΦΥΛΑΚΤΟ πραγματικό κόμβο;

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ, ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ "ΑΣΒΕΣΤΑΡΙΟ". ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ.......
    ΛΕΤΕ ΝΑΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ;........
    ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΤΕ...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ; "ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, ναι, θα τον πάρουνε στα χέρια, θα του κάνουνε ένα εεεεεεεεεε ώωωωωωωωωωπ και νάσου ο κόμβος στη θέση του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...