Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Πληρώσαμε τα γαμ..., θα πληρώσουμε και τα κερατιάτικα;

Το διάβασα εδώ και τρελάθηκα!!!
Διαβάστε το κι εσείς (τα bold δικά μου) και τα λέμε μετά:"Αίσθηση προκαλεί το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η ελληνική Βουλή για το πολύκροτο διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη από τον Πολυχρόνη Συγγελίδη.
Τι ακριβώς συμβαίνει;
Η υφυπουργός Μιλένα Αποστολάκη αναστατώνει την πολιτική ζωή, καθώς το θέμα με το επεισοδιακό διαζύγιο Μιλένας-Αποστολάκη-Συγγελίδη έφτασε στη Βουλή, η οποία τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο.
Μπορεί να ακούγεται αδύνατο, αλλά δυστυχώς η Βουλή θα πληρώσει το διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη.
Όλα ξεκίνησαν με την απορριπτική απόφαση των βουλευτών να αφαιρεθεί η βουλευτική ασυλία της υφυπουργού Γεωργικής Ανάπτυξης και βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης.
Έτσι, ο πρώην σύζυγός της, Πολυχρόνης Συγγελίδης, προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και εκείνο εξέδωσε απόφαση με την οποία καταδικάζει τη Βουλή, επιβάλλοντας πρόστιμο 12.000 ευρώ για την απόφασή της και 7.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!
Σίγουρα πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών.
Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην σύζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα εκείνος να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί.
Αλλά να πληρώσει η Βουλή το διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη, αυτό είναι πρωτάκουστο."

ΚΕΝΤΡΙ: Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πρόοδος στην Ελλάδα και σ' αυτή πρέπει να σταθούμε:
Παλιότερα σε άθλιες οικονομικές εποχές, μετά τον πόλεμο και τον εμφύλιο, οι Έλληνες κλήθηκαν να δώσουνε ένα ολιγγιώδες ποσό για την εποχή, για να προικιστεί η πριγκίπισσα Σοφία, μη τυχόν και την δώσουμε "ξεβράκωτη" στον Δον Χουάν!!!
«Η συμβολή του Ελληνικού λαού εις την αποκατάστασιν της βασιλόπαιδος Σοφίας, πρωτίστως προβάλλεται ως η ηθική και έμπρακτος συμμετοχή του εις το ευτυχές γεγονός»...
Μ' αυτήν την... αισιόδοξη νότα έκλεινε το νομοσχέδιο που ψήφισε η ελληνική Βουλή το 1962 για την προίκα της «πριγκιπίσσης» Σοφίας ενόψει του γάμου της με τον πρίγκιπα της Ισπανίας.
Σήμερα που έχουμε προοδεύσει πολιτικά και δεν είμαστε πιόνια της Φρειδερίκης, ασχολούμαστε με το διαζύγιο της Μιλένας, το οποίο βεβαίως και θα πληρώσουμε, παρά τις άθλιες οικονομικές συνθήκες, για να αποδείξουμε την "ηθική και έμπρακτο συμμετοχή" μας στις περιπέτειες του διαζύγιου της υφυπουργού Μιλένας...

Πάντως χωρίς πλάκα, έχετε καταλάβει για ποιό λόγο έχουνε φαγωθεί όλοι να κατηγοράνε τα blogs και να θέλουνε τη φίμωσή τους;
Επειδή τα ελεύθερα blogs παίζουν τον ίδιο ρόλο που έπαιζε στη χούντα η Deutsche Welle!!!
Δίνουνε στον κόσμο τις αλήθειες που κρύβει η χούντα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...