Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ωσαννά George...

Διαβάζω τα γνωστά παπαγαλάκια, που περίπου μας λένε ότι ο Παπανδρέου ήρθε από τη Σύνοδο Κορυφής στο Βερολίνο σαν ο νέος Μεσσίας, που όλα τα κατάφερε κατά πώς τα θέλαμε και τους ταπώσαμε τους παλιοευρωπαίους, που ούτε που κατάλαβαν από πού τους ήρθε!!!


Ξεχνάνε όμως να μας πούνε ότι επισημοποιήθηκε πια η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, αξίας 50 δις (μέχρι το τέλος του μηνός ο Παπακωνσταντίνου, πρέπει να τους δώσει την λίστα με τα "φιλέτα").
Επίσης ξεκαθάρισαν ότι αυτό το μνημόνιο με αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν έχει ημερομηνία λήξης τα μέσα του 2012. Από κει και πέρα, αν θέλουμε κι άλλη στήριξη, θα χρειαστούνε νέες υπογραφές και νέα μέτρα...
Πάντως για να μην έχουνε και πολλές αυταπάτες αυτοί που μας κυβερνάνε, ας διαβάσουνε κάτι που γράφει ένα θρησκευτικό blog (ναι, υπάρχουνε και τέτοια):

"«άγιος, άγιος, άγιος Κύριος Σαββαώθ πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου, ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου, ωσαννά ο εν τοις υψίστοις».
Ψάλλοντας τον ύμνο μιμούμαστε τους αγγέλους που δοξολογούν το Θεό, αλλά και το λαό της πόλεως των Ιεροσολύμων οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με κλαδιά και δάφνες πριν το εκούσιο του πάθος. Έτσι και εμείς υποδεχόμαστε τον βασιλέα ο οποίος έρχεται να σφαγιαστεί και να δοθεί στους πιστούς."

Κατάλαβες ΓΑΠ; Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...