Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Την Παρασκευή η Καρυστιάνη στην Άρτα...


Σας είχα ξαναπεί πριν κάμποσες μέρες για την Καρυστιάνη που οι περισσότεροι ίσως να την ξέρετε σαν την συγγραφέα της πολύ γνωστής ταινίας "Νύφες" του Παντελή Βούλγαρη, που είναι κιόλας σύζυγό της...
Σας το ξαναθυμίζω όμως, για όσους δεν το διαβάσατε τις προάλλες:

Την Παρασκευή 1 Απριλίου και ώρα 8:30’ μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης», η Ηπειρωτική Εταιρεία Πολιτισμού, Τεχνών και Επιστημών (Ηπ. Ε. Πο. Τ. Ε.) διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Ιωάννας Καρυστιάνη «Τα Σακιά», υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε. Κε. Βι.).
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Άγγελος Καλαφάτης, πρόεδρος της Ηπ. Ε. Πο. Τ. Ε. Ακολούθως, η συγγραφέας και ο Νίκος Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Ηπ. Ε. Πο. Τ. Ε. και Καθηγητής του ΤΕΙ Ηπείρου, θα μιλήσουν για το έργο της και το νέο της βιβλίο.

Η Ιωάννα Καρυστιάνη θεωρείται μία από τις σπουδαίες εκπροσώπους της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Έχει συγγράψει μυθιστορήματα, διηγήματα και κινηματογραφικά σενάρια, ενώ στο παρελθόν έχει εκδώσει και συλλογές σκίτσων της. Έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος, με το βραβείο μυθιστορήματος του περιοδικού «Διαβάζω» και με το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών.
Η παρουσία της στην Άρτα είναι μια σημαντική στιγμή για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και ελπίζουμε το βιβλιόφιλο κοινό της πόλης να την τιμήσει με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...