Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Αγοράστε μας σύντροφοι...

Η ιστορία που διάβασα εδώ ξεκινάει σαν παραμύθι, αλλά δεν είναι...
Είναι πραγματικό γεγονός και έχει ενδιαφέρον:Ένα Ρωσικό τζετ, προσγειώθηκε προχθές το βράδυ (ΚΕΝΤΡΙ: Τρίτη 22/3) στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Από το αεροσκάφος κατέβηκαν τέσσερις καλοντυμένοι κύριοι με την συνοδεία τους. Οι σκηνές θύμιζαν χολυγουντιανή ταινία...
Επιβιβάστηκαν σε ένα υπερπολυτελές όχημα και κινήθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση....
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για τρία ανώτατα κυβερνητικά στελέχη –πιθανόν ανάμεσά τους να ήταν και κάποιος υπουργός- ενώ ο τέταρτος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Ρώσους εμπόρους χρυσού!
Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, οι Ρώσοι αξιωματούχοι, επισκέφθηκαν χθες τα Σύβοτα Λευκάδας. Εκεί έχει αγοραστεί ήδη μία μεγάλη έκταση από Ρώσους, στην οποία κατασκευάζεται οικισμός υπερπολυτελών παραθεριστικών κατοικιών.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επισκέφθηκαν κι άλλες περιοχές στην Λευκάδα, πιθανόν και στα Ηπειρωτικά παράλια, διερευνώντας τις πιθανότητες για ανάλογες επενδύσεις στην περιοχή.
Το Ρωσικό τζετ, αναχώρησε χθες (ΚΕΝΤΡΙ: Τετάρτη 23/3) αργά το απόγευμα από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με προορισμό το Άκτιο. Εκεί επιβιβάστηκαν οι τέσσερις αξιωματούχοι και αναχώρησαν με προορισμό την Μόσχα.

ΚΕΝΤΡΙ: Ελάτε και εξαγοράστε μας σύντροφοι, πουλιόμαστε...
Ελάτε να μας αγοράσετε μπας και δούμε άσπρη μέρα!!!
Καλά έλεγε ο Λιακόπουλος για τον ερχομό του "ξανθού γένους" κι εγώ ο βλάκας τον κορόιδευα και τον είχα για λαλημένο!!!
Να που τελικά δικαιώνεται ο Λιακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...