Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Γαλλίκα-Μπόβολου για θέματα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη...


ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την παραμονή της 25ης Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Γ. Καραισκάκη συνάντηση των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων της περιφερειακής ενότητας Άρτας με τον συνδυασμό '' ΉΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ'' και του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων του Δήμου μας.
Στη συνάντηση αυτή ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλλίκας εξέθεσε στους περιφερειακούς συμβούλους τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και έθεσε και το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται με την συγχώνευση του Γυμνασίου Αστροχωρίου με αυτό της Άνω Καλεντίνης.
Επίσης συζητήθηκε το πλαίσιο των έργων και των προτεραιοτήτων που θέτει ο Δήμος μας.
Από την πλευρά τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι συμφώνησαν να αγωνιστούνε για την ανάκληση της απόφασης συγχώνευσης του Γυμνασίου και υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν όσο είναι δυνατόν με τις παρούσες συνθήκες στην υλοποίηση του διεκδικητικού πλαισίου των έργων.
Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι τέλος ευχαρίστησαν τους περιφερειακούς συμβούλους για την πρωτοβουλία και τόνισαν ότι μόνο με την κοινή προσπάθεια όλων είναι δυνατόν να λυθούν τα προβλήματα του Δήμου μας.

ΚΕΝΤΡΙ: Παιδιά, προσέξτε λίγο τα Δελτία Τύπου σας. Δεν είναι σωστό να τα διορθώνω εγώ!!!
Ας πούμε αυτό το "οι περιφερειακοί σύμβουλοι συμφώνησαν να αγωνιστούμε", βγάζει μάτι...
Εκτός κι αν ανέλαβε η μία πλευρά να βγάλει τα Δελτία Τύπου για λογαριασμό και των δυό και μπερδεύτηκαν με το εμείς και το εσείς!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...