Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η Δωδώνη και το Ζαγόρι στην Πρέβεζα...


Γνωριμία με τον τόπο μας
Η Δωδώνη και το Ζαγόρι στην Πρέβεζα

Σάββατο 12 Μαρτίου 8.00 το βράδυ


Παρουσιάζονται το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 8.00 το βράδυ στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης του δήμου Πρέβεζας τα βιβλία «ΔΩΔΩΝΗ», που συνέγραψαν οι γιατροί Γεώργιος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Λώλος και Κωνσταντίνος Παππάς, και «γνωριμία με το ΖΑΓΟΡΙ», που έγραψε η γιατρός κυτταρολόγος Νεκταρία Ζαγοριανάκου – Μακρυδήμα.
Και τα δύο βιβλία, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις εκδόσεις Εφύρα, επιχειρούν μια διαδρομή στο μύθο, στην ιστορία και στη σύγχρονη πραγματικότητα, γι’ αυτό και αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τους εραστές του ελληνικού τοπίου και τους λάτρεις της ελληνικής παράδοσης.

Την εκδήλωση διοργανώνει το παράρτημα Πρέβεζας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Για τα βιβλία θα μιλήσει ο φιλόλογος Δημήτρης Βλαχοπάνος. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Γιάννης Καπώνης. Τη μουσική υπόκρουση του οδοιπορικού στα Ζαγοροχώρια επιμελείται ο κλαρινίστας Γιώργος Νάσης, ενώ το πρόγραμμα κοσμεί η διεθνώς αναγνωρισμένη παιδική χορωδία Αρμονία.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αντικαρκινικής Εταιρείας με θέμα «Γνωριμία με τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...