Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Επιτέλους! Τέλειωσαν τα ψέματα στην Άρτα!!!


Πριν καλά καλά ζεστάνει ο καιρός, άρχισαν οι καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων από επιχειρηματίες που σχεδόν ετσιθελικά αποφάσισαν να κάνουν πράξη το ...τραπεζάκια έξω λοιπόν.
Μόνο που οι περισσότεροι εξ αυτών άλλα συμφώνησαν με την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.
Μετά τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στα κεντρικά σημεία της πόλης, ο αντιδήμαρχος απηύθυνε σαφή προειδοποίηση ότι το καθεστώς του να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, έχει λάβει τέλος.
Η νέα κανονιστική απόφαση είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση, ωστόσο, για όσους παρανομούν, τα πρόστιμα θα επιβληθούν από νωρίτερα.


ΚΕΝΤΡΙ: Το διάβασα στο πρωτοσέλιδο της τοπικής "ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ": Επιτέλους, τέλειωσαν τα ψέματα, μετρημένα τα ψωμιά τους, γκρεμίζονται τα ερείπια που ασχημαίνουνε την πόλη, αμείλικτος και ασυγκράτητος ο δήμαρχος ο Παπαλέξ θα επαναφέρει την αισθητική και θα δώσει πίσω στους κατοίκους τους δημόσιους χώρους που δικαιούνται, πάνε πια οι καραγκιόζ-μπερντέ της πλατείας, τέρμα τα τραπεζοκαθίσματα που κλείνουνε τον χώρο και δεν μπορεί να περάσει ούτε πεζός, ούτε ασθενοφόρο (κούφια η ώρα που τ' ακούει)!!!
Επιτέλους! Έφτασε η ώρα τους, το διάβασα στην "ΑΜΒΡΑΚΙΑ"
...
Τι; Ποιός με σκουντάει; Τι μου δείχνετε; Πώς; Δεν γράφει αυτό; Τα ερείπια είναι δυο παλιά οικήματα που κατεδαφίζονται;
Και η πλατεία; Και ο αντιδήμαρχος; Κι αυτό με τα τραπεζοκαθίσματα και τα πρόστιμα πού τα διάβασα; Στο όνειρό μου τα είδα;
Α, ναι, στο EpirusPost το διάβασα, για τα Γιάννενα έλεγε το ρεπορτάζ, για τα καταστήματα στην παραλίμνιο και στα υπόλοιπα κεντρικά σημεία της πόλης τους κι ο αντιδήμαρχος ήταν ο Δημήτρης Θεμελής...
- Κι εμείς; Τι θα γίνει με μας; Εμείς εδώ στην Άρτα, στην πλατεία μας, στους πεζοδρόμους μας τι θα κάνουμε;
- Τίποτε δεν θα κάνουμε!!!
Το πολύ-πολύ να βγάλουμε μια κανονιστική απόφαση, να λέμε ότι τα μαγαζιά θα έχουν έξω το 70% του στεγασμένου τους χώρου, θα συνεχίσουμε όμως να έχουμε μαγαζιά των 20 τετραγωνικών στεγασμένα και 150 τ.μ. τραπεζάκια έξω και πέραν τούτου, μούγκα στ' στρούγκα!!!
Εμείς θα συνεχίσουμε να μολογάμε: Με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα μπάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάν;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...