Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Λέτε να 'ρχονται τίποτε εκλογές;

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά σαν πολλές ανακοινώσεις τις τελευταίες μέρες έρχονται από διάφορα κόμματα...


Από την Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, έχουμε:

"Το Σάββατο 19.03.2001 και ώρα 7μ.μ στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση με σκοπό συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών στα πλαίσια του ανοικτού προσυνεδριακού διαλόγου που διεξάγει η «Δημοκρατική Αριστερά», εν όψει του 1ου συνεδρίου. Εισηγητής των Θέσεων της Π.Π.Ε. καθώς και των Καταστατικών Αρχών του κόμματος θα είναι το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Στέφανος Μπαγιώργος.
Με ανακοίνωσή της η Οργάνωση Άρτας της Δημοκρατικής Αριστεράς καλεί "τα μέλη του κόμματος, τους φίλους της Δημοκρατικής Αριστεράς αλλά και γενικότερα τους πολίτες της Άρτας που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την 7μηνη πορεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, να συμβάλουν στη διαμόρφωση των Πολιτικών Αποφάσεων του κόμματος".


Από τον Συνασπισμό του Τσίπρα έχουμε:
"Ο Συνασπισμός Άρτας οργανώνει ανοιχτή κομματική σύσκεψη για τις τελευταίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21.03.2011 και ώρα 7.00 μμ στο Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ Θα μιλήσει ο γραμματέας του κόμματος Δημ. Βίτσας.
Θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου."


Από την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας έχουμε:
"Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Νομού Άρτας της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" ανακοινώνει ότι τα γραφεία (Ελ. Βενιζέλου και Μαξίμου Γραικού 20) θα είναι ανοιχτά όλες τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 έως 12:00 το πρωί και 18:00 έως 20:00 το απόγευμα και προσκαλεί όλους τους φίλους τόσο για την εγγραφή τους ως μέλη, όσο και σε συζήτηση για ανταλλαγή απόψεων εν όψει του 1ου τακτικού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27, 28 και 29 Μαΐου 2011."

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε ότι πριν λίγες μέρες ήταν εδώ ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ, ο Μαγκριώτης, λίγο νωρίτερα ο Κασαπίδης της ΝΔ και λίγο πιο πριν η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, η Μιλένα Αποστολάκη, με κάνει κι αναρωτιέμαι: "Μπας και πάμε για εκλογές;"

1 σχόλιο:

  1. Κομπιουτεράκι ΚΕΝΤΡΙ μου, κομπιουτεράκι:
    Πόσους θέλουμε για να κάνουμε τα μνημόνια νόμο; Θέλουμε 180 και ξεμπερδέψαμε.
    Τόσοι πράσινοι συν τόσοι κατατζαφιόζηδες συν τόσοι ντορικοί συν τόσοι κουβελικοί μας κάνουν τόσους άρα μας λείπονται τόσοι, πόσους έχουμε στην καβάτζα απ' τους μπλέ; τόσους, συν αυτούς, πιάσαμε το πλάνο;
    Ναί, οκ, προχωράμε όπως είμαστε ή
    Όχι, οκ, πάμε κάλπη και με γκουβέρνο της εθνικής ενότηξ θα τη σώσουμε και την πατρίς και την παρτίς...

    Υπάρχουν οι εναλλακτικές ΚΕΝΤΡΙ μου, μη σκιάζεσαι! Τη σύνταξις των 98,5 ολόκληρων ευρώ στα 98,5 μας χρόνια θα την πάρουμε, βρέξει-χιονίσει, και τότε θα κάνουμε και τη ζωή μας. Μέχρι τότενες όμως, τα κεφάλια μέσα.

    Όλα θα σιάξουν, τι τά 'χουμε τα Μου-Μου-μπέέέέέέ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...