Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναβάλλεται η Καθαρή Δευτέρα...

Κανονικά σε λίγη ώρα θα καθόμασταν μπροστά στις τηλεοράσεις μας και θα απολαμβάναμε τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού...
Η αντροπαρέα θα πέρναγε φίνα και οι γυναίκες μας θα γκρίνιαζαν που αντί να πάμε καμιά εκδρομούλα, εμείς καθόμαστε και βλέπουμε μπάσκετ!!!

Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα, αυτό που τελικά ισχύει είναι:



Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού της Ελλάδας, Πάνος Μπιτσαξής, αποφάσισε χθες την αναβολή της διεξαγωγής του τελικού αγώνα του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο γήπεδο του Ελληνικού.
«Για προφανείς λόγους διαφύλαξης της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της περιουσίας των πολιτών, δηλαδή, για άκρως σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης», όπως ακριβώς αναφέρει στην ανακοίνωσή του.
Όσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα καθοριστεί, σύμφωνα με το νόμο, από τη διοργανώτρια αρχή, όταν διασφαλιστούν όλοι οι όροι για την ασφαλή τέλεση του αγώνα, όπως επισημαίνει ο κ. Μπιτσαξής.
Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή έχοντας υπόψη τις σχετικές διατάξεις του νόμου, την εισήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και την ομόφωνη εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας.

«Δεν είχαμε εμπιστοσύνη ότι θα γίνει ένα παιχνίδι χωρίς επεισόδια και προβλήματα», τόνισε ο Πάνος Μπιτσαξής, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» αναφερόμενος στην αναβολή του τελικού του κυπέλλου.

ΚΕΝΤΡΙ: Άρα αυτό το κράτος, που μάλλον μασκαρεύτηκε λόγω καρναβαλιού σε κράτος, δηλώνει "δεν μπορώ να σιγουρευτώ ότι θα κάτσουν φρόνιμοι", άρα "το αναβάλλω επ' αόριστον"!!!
Είναι σα να λέει ότι απαγορεύεται η έξοδος της Καθαρής Δευτέρας, γιατί η Τροχαία λέει: "Επειδή τρώνε και πίνουν και οδηγάνε μετά μεθυσμένοι, να μείνουν σπίτια τους και να μην πάει κανένας πουθενά", όπως διάβασα στο Match Money.
Τελικά αυτή η Πολιτεία τι μπορεί; Τι μπορεί να εξασφαλίσει;
Μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών της, το δικαίωμα στην εργασία, minimum ποιότητα ζωής, διαφάνεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη;
Τίποτε δεν μπορεί; Μόνο την ατιμωρησία των δικών της, την διαιώνιση της γραφειοκρατίας και της ρεμούλας;
Τότε τι τους θέλουμε;
Η παραδοχή της ανικανότητας από μέρους του επίσημου κράτους θα έπρεπε να ήταν αρκετή για να πάνε σπίτια τους...
Αλλά είπαμε, εδώ δεν είναι κράτος, είναι απλά μασκαρεμένοι σαν κράτος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...