Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τσιρώνης και γιαουρτώματα...

Το διάβασα στη Γνώμη και είπα να σας το πω και σε σας:


"Στο MEGA βγήκε να υπερασπιστεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης. Ήταν ένας απ’ τους 11 βουλευτές, που το βράδυ που έγινε ο γιαουρτοπόλεμος κατά Πάγκαλου, ήταν προσκεκλημένος στο δείπνο που θα έκανε ο αντιπρόεδρος για την ονομαστική του εορτή.

Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Τσιρώνης, υπαινίχτηκε ότι η επίθεση κατά του αντιπροέδρου, ήταν σχεδιασμένη απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως είπε είχαν σκοπό να ευτελίσουν τον κ. Πάγκαλο, όπως επίσης και τον θεσμό του αντιπροέδρου.

Επέμενε ότι ήταν απαράδεκτη η ενέργεια όσων επιτέθηκαν στον αντιπρόεδρο γιατί βρέθηκε εκεί για κοινωνική εκδήλωση και δεν έπρεπε να του επιτεθούν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κερατέας, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες αγωνίζονται για να μην κατασκευαστεί εκεί ο ΧΥΤΥ.

Πρόσεχε Δημήτρη…
Με φόρα βγήκε στο ΠΑΣΟΚοτραφές MEGA, ο βουλευτής Άρτας Δημήτρης Τσιρώνης, για να υπερασπιστεί τον Πάγκαλο και αυτό εμείς, δεν ξέρουμε πώς να το χαρακτηρίσουμε. Καλό ή κακό; Καλό μπορεί να είναι, γιατί το συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων, μπορεί να το είδε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, οπότε με τις συζητήσεις που τώρα γίνονται για τον ανασχηματισμό, μπορεί να πει καμιά καλή κουβέντα στον Γιωργάκη και να… τσιμπήσει καμιά θεσούλα στο νέο υπουργικό συμβούλιο. Κακό γιατί μπορεί να αγριέψει και κανένας εδώ στην Άρτα και καμιά μέρα που θα βρεθεί σε καμιά ταβέρνα, κατά τα πρότυπα Πάγκαλου, να δεχτεί επίθεση, την οποία μετά θα θέλει να καταδικάσουν οι πάντες.

Για την δεύτερη εκδοχή, καλό είναι να προσέχει ο βουλευτής…"

ΚΕΝΤΡΙ: Εγώ τώρα τι να πω; Ότι είναι άμαθος ο Τσιρώνης από προγκίγματα; Όχι βέβαια, μαθημένα τα βουνά απ' τα χιόνια...
Ορίστε, δείτε και την φωτογραφία:


Πέρυσι σε διαδήλωση κατά του μνημόνιου, ο Δημήτρης που είχε ξεχάσει ότι το ψήφισε "δαγκωτό", πήγε κι αυτός να πιαστεί αγκαζέ, αλλά τον γιούχαραν (δεν ήταν ακόμη της μόδας τα γιαούρτια) και έφυγε...
Αλήθεια, αυτή η καραφλίτσα που βλέπω ανήκει στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Άρτας, τον Βασίλη τον Γέμο;
Λέτε να ήταν παρέα με τους διαδηλωτές και να διαδήλωνε εναντίον των αντιλαϊκών μέτρων;
Μπαααααααααα!!!

1 σχόλιο:

  1. Την καλησπέρα μου φίλτατε...αλλά πρό ολίγου το διάβασα σε e-mail που μου στείλανε από το blog "Καφενείο"το οποίο έλεγε τα εξής:"Το γιαούρτι ήταν της φίρμας Δημητρίου από την Κερατέα και ότι στον κ.Πάγκαλο το πέταξε οπαδός του ΛΑΟΣ κατά δήλωση του ίδιου του παρανομήσαντα!.Και ότι σχετικά επί του προκειμένου αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"""Τα συμπεράσματα δικά Σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...