Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Βομβαρδίζουνε με γαργάρες...

Πω, πω, τι επίθεση είναι αυτή που κάνουνε στον Προϋπολογισμό οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Αυτοί ετοιμάζονται για επανάσταση αδέρφια, το βλέπω εγώ, πάμε για ανατροπή του συστήματος...
Τζάμπα ξεσηκώνονται οι εργαζόμενοι, τίποτα δεν καταφέρνους με τις απεργίες και τις πορείες στους δρόμους, η επανάσταση άρχισε μέσα από την Βουλή!!!



Η Βάσω ζώστηκε τα φυσεκλίκια κι έγινε Μπουμπουλίνα και μετά ήρθαν κι άλλοι με τα γιαταγάνια τους, ο Νασιώκας, ο Σαλαγιάννης, ο Καρτάλης, ο Ρομπόπουλος.
Κρύος ιδρώτας έπιασε τους ΔΝΤούδες και τους Τροϊκανούς, καθώς κατάλαβαν ότι η Παγκόσμια Νέα Τάξη ετοιμάζεται να καταρρεύσει μπροστά στην αντίδραση των αδάμαστων πράσινων εκπροσώπων του λαού.

Βέβαια, έτσι έγινε, μετά όμως πήγε η καρδιά τους στη θέση της, γιατί η Βάσω έγινε Βασούλα, όταν δήλωσε ότι "είναι αυτονόητο"(!!!) ότι θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό, ο Ρομπόπουλος έγινε ρόμπα, μιας και είπε ας πάει και το παλιάμπελο, θα ψηφίσει, αλλά θα 'ναι η τελευταία φορά, μη τον ξαναπιέσετε, γιατί δεν ξαναψηφίζει άλλη φορά στα γκαβά, όπως έκανε με το μνημόνιο, που
«δεν είχαμε σαφή εικόνα τι ψηφίζουμε» (!!!)

Κατά τ' άλλα, φταίνε οι πολίτες για όσα θα σας κάνουνε...

1 σχόλιο:

  1. Κάτι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι... και τη βολευτική τους έδρα να κρατήσουν και να μπορούν να περπατάν στο δρόμο χωρίς να κινδυνεύουν να αρπάξουν καμιά μπούφλα σα τον Χατζηδάκη.

    ΥΓ: Με τέτοια καραγκιοζιλίκια φιρί-φιρί το πάνε να τις αρπάζουν διπλές και τρίδιπλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...