Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Έφαγε πόρτα μέσω internet...

Κυκλοφοράει έντονα στη πιάτσα, ότι ο Πάνος είναι πολύ τσαντισμένος με τον τρόπο αδειάσματός του και για να πούμε του στραβού το δίκιο, μάλλον λογικό είναι να 'ναι τσαντισμένος. Με τα στραβά του και τις παραξενιές του, με τα ανάποδά του και τις αδυναμίες του, ήταν εν ενεργεία δήμαρχος και ο τρόπος αποκαθήλωσης ήταν λίγο (εντάξει, πολύ) εξευτελιστικός.
Θα μου πείτε, εσύ δεν τον χτύπαγες, δεν του τα 'σουρνες, δεν τον κατηγορούσες; Ναι, εγώ τα 'κανα όλα αυτά κι αν ήταν πάλι υποψήφιος θα συνέχιζα να τα λέω και πολύ χειρότερα μάλιστα, αλλά εγώ δεν του 'κανα ποτέ τον φίλο, πάντα αντίθετος με τις πρακτικές του ήμουνα...

Τούτοι εδώ όμως, του τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια, ενώ τον διαβεβαίωναν ότι όλα καλά θα πάνε...

Για να καταλάβετε πώς σκέπτονται πολλοί από τον απλό κόσμο, ένας φίλος μου, που άκουγε Οικονομίδης κι έβγαζε σπυράκια είπε πριν λίγες μέρες ότι έτσι όπως του φέρθηκαν, έφτασε να νοιώσει συμπάθεια για τον Πάνο!!!

Τέλος πάντων, αρκετά με την εισαγωγή, πάμε στο ζουμί της υπόθεσης:

Οι του Παπαλέξ διέδιδαν στους καφενέδες ότι έχει "συμμαζευτεί" η οργή Πάνου, γιατί πήρε ανταλλάγματα και συγκεκριμένα έλεγαν ότι θα γίνει Διοικητής στο Νοσοκομείο Άρτας.

Την απάντηση την πήρανε μέσα από το επίσημο site του Δήμου:



Απάντηση επί δημοσιεύματος [13.9.10]
Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέος Παρατηρητής» υπό τον τίτλο «Διοικητής στο Νοσοκομείο ο Πάνος Οικονομίδης (;)» το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τα όσα αναγράφονται είτε ως ρεπορτάζ, είτε ως πληροφορίες, είτε ως εκτιμήσεις στο φύλλο 2212/10-9-2010 της εφημερίδας «ΝΕΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια.
Αποτελούν, ενδεχομένως, σκέψεις ανθρώπων που δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ο Δήμαρχος Άρτας Πάνος Οικονομίδης ουδέποτε στη ζωή του έχει μπει στη λογική της προσωπικής διαπραγμάτευσης και της πολιτικής συναλλαγής. Κατά συνέπεια πρόκειται για αποκυήματα υστερόβουλα ή όχι φαντασίας με δυσεξήγητους στόχους.
Τέλος η εκτίμηση του Δημάρχου είναι ότι το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας έχει Διοίκηση η οποία κάνει καλά τη δουλειά της».

Εγώ τι άλλο να πώ; Τα είπε όλα ο Πάνος...

5 σχόλια:

  1. ΓΛ vs ΠΟ;;; Γουάου!!!!
    Πάντως μια συμπάθεια κόντεψα να τη νοιώσω και γω.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    (λέμε τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΝΟΣ, ΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ. ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ; ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΧΡΙΣΜΑ; ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΗΡΞΕ. ΧΑΖΟΣ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΥΠΗΡΞΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τον Πάνο (εσείς τον αποκαλείται έτσι)...και οχι με τον νέο Δήμο Αρταίων, την πολη της Άρτας, το Νοσοκομείο της πόλης της Άρτας, την ευρύτερη περιοχή. Και αντί να αναρωτιώμαστε "που θα πάει τώρα ο Πάνος;" να αναρωτιόμαστε προς τα πού πηγαίνει η Αρτα και η Ηπειρος και αν τα παιδιά μας θα μπορούν τα επόμενα χρόνια να μείνουν εδώ ή θα πάνε μετανάστες!
    Ελεος πια με το Δήμαρχο!!
    Λυπηθείτε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μη νιώσουμε και συμπάθεια για τον ΠΡΩΗΝ (ΠΡΩΗΝ το ξαναλέω και χαίρομαι ιδιαιτέρως) Δήμαρχο! Αυτός έδειξε συμπάθεια στα παιδιά που τον υπηρετούσαν και δούλευαν γι΄ αυτόν 3 χρόνια και μετά έκανε τ΄ αδύνατα δυνατά να τα διώξει, αψηφώντας δικαστικές αποφάσεις;;;;;; Όλα εδώ πληρώνονται! Ό,τι θέση και να του τάξουνε... τι να το κάνεις; από Δήμαρχος κλητήρας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο καθενας περνει οτι του αξιζει τελικα......και ο τεος ο τεος λεω πηρε τον π......λο απο παντου!!!αχρηστος ηταν και σε αχρηστεια θα παραμεινει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...