Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η Καπα Research για τον Δήμο Αρταίων...


Τέρμα, σιγουρεύτηκα, αυτή τη στιγμή "τρέχει" στην Άρτα δημοσκόπηση της "Καπα Research", με θέμα τις Δημοτικές εκλογές...
Χθες το βράδυ και 5ος άνθρωπος μου είπε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα...

Και το ερώτημα τώρα είναι για λογαριασμού ποιοανού γίνεται η δημοσκόπηση. Από τις ερωτήσεις πάντως, οι γνωστοί μου κατάλαβαν ότι μάλλον προέρχεται από το χώρο της Ν.Δ....

Ναι, αλλά ποιάς Ν.Δ.; Από κεντρικά, από τοπικά, από Σαμαρά, από Ντόρα, από Παπάζ, από Παπαβάς, από ποιόν τέλος πάντων;

Όποιος και να το παράγγειλε πάντως, μάλλον πρέπει να ένοιωσε μεγάλη έκπληξη σχετικά με το αποτέλεσμα: Έτσι όπως ήταν δομημένες οι ερωτήσεις, η αυθόρμητη απάντηση που έδιναν ακόμα και οι αναποφάσιστοι για το ποιός είναι ο καταλληλότερος δήμαρχος, που αναταποκρίνεται σε αυτά που θεωρούναι οι πολίτες σαν σημαντικά και αυτός που είναι ο πιθανότερος να πάρει τον Δήμο στον β΄γύρο, ήταν η Γεροβασίλη!!!

Κι αν δεν με πιστεύετε εμένα, που είμαι φανατικός και κααθόλου αντικειμενικός, ρωτήστε κανά γνωστό σας, που δέχτηκε κι αυτός το τηλεφώνημα και θα σας πει...

Τι να κάνουμε αδέρφια; Ο κόσμος απαντάει ανάλογα με αυτό που νοιώθει σαν πραγματικότητα...
Λίγη προσοχή και σοβαρότητα στον προεκλογικό αγώνα και η σημερινή θέληση του απλού κόσμου θα εκδηλωθεί και στην κάλπη, για να ξεκινήσει μια καινούργια σελίδα για τον τόπο μας...

2 σχόλια:

  1. Περιβαλλοντικές ενστάσεις για την επένδυση LΡG του Κατάρ στον Αστακό

    Οι μελέτες προσκρούουν στην ιδιαιτερότητα του καυσίμου που θα χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη
    Η χρήση LΡG δεν απαγορεύεται στην ΕΕ αλλά οι ευρωπαϊκές ενεργειακές εταιρείες δεν χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο καύσιμο για την παραγωγή ηλεκτρισμού, καθώς έχει δυσκολίες διαχείρισης σε πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις, τη στιγμή που υπάρχουν άλλα καύσιμα κατάλληλα για τη δουλειά αυτή.
    Προφανώς η «κακή φήμη» που συνοδεύει το LΡG όσον αφορά την ασφάλεια της διαχείρισής του οφείλεται εν πολλοίς στο τραγικό δυστύχημα που έγινε το 1984 σε δεξαμενές LΡG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, που στοίχισε 650 νεκρούς και 6.400 τραυματίες.
    Μικρότερης έκτασης ήταν πέρυσι το δυστύχημα στην Τοσκάνη της Ιταλίας, όπου έγινε έκρηξη βυτιοφόρου βαγονιού που μετέφερε LΡG, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 15 άνθρωποι και να καταρρεύσουν γειτονικά κτίρια.
    Το βασικό ερώτημα που έκαναν αρκετοί παράγοντες του ενεργειακού χώρου είναι «γιατί,αφού το παραγόμενο ρεύμα κατά 70% προορίζεται για την ιταλική αγορά, δεν γίνεται η μονάδα στην Ιταλία;».

    www.tovima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ LPG ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΤΑ 98%. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ LPG, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΝΗΣΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΛΗ. ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...