Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ανάβει ξανά η "Φλόγα της Αγάπης" στην Άρτα...


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας υποδέχεται αύριο Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στην Άρτα τη «Φλόγα της Αγάπης».
Η Φλόγα θα φτάσει στις 19:45 στην είσοδο της πόλης όπου θα γίνει η πρώτη υποδοχή. Στη συνέχεια, η Φλόγα θα κάνει διαδρομές μέσα στην πόλη για να καταλήξει στην πλατεία Αγίου Δημητρίου όπου θα γίνει η τελετή Αφής στην πόλη μας.

Η Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι ίσως η ομορφότερη και χρησιμότερη από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, για να διαδοθεί ο θεσμός της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Ξεκίνησε σαν ιδέα από έναν Σύλλογο, στη συνέχεια υποστηρίχθηκε και ενισχύθηκε από πολλούς Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, για να αποκτήσει τελικά μια θέση στη καρδιά όλων μας.

Με την ευκαιρία του ερχομού της Φλόγας, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία αύριο Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 π.μ. έως και τη 1:30 μ.μ. στο γραφείο του Σ.Ε.Σ. (πλατεία Αγίου Δημητρίου).

Την αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας με τη βοήθεια της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας. Ο Σύλλογος προσκαλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια διότι οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες.

Μην ξεχνάμε ότι ειδικά τον Αύγουστο όπου ο πολύς κόσμος λείπει σε διακοπές, άρα και οι αιμοδότες, τα τροχαία ατυχήματα είναι πολύ αυξημένα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έλλειμμα αίματος.
Ας διαθέσει λοιπόν ο καθένας μας 10 λεπτά από τον χρόνο του για να δώσει ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...