Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Φάρμακα για "καθαρό κούτελο"...


Σας έλεγα χθες το απόγευμα για έναν υπάλληλο που πραγματικά τιμάει την θέση του και δεν βάζει τον εαυτούλη του, την βόλεψή του και τη ρεμούλα πάνω απ' όλα...
Και κοίτα να δεις, σήμερα το πρωί, περιμένοντας τη σειρά μου στον οδοντίατρο (με πονάει το δοντάκι...), διάβασα στην
ΗΧΩ, ότι:

"Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί το πόρισμα του ΟΓΑ για την υπόθεση με το φαρμακείο στο Νοσοκομείο Άρτας που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου. Τη σχετική πληροφορία μετέφερε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Λάμπρος λέγοντας: «Ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία κι έχουν δίκιο οι πολίτες να αναρωτιούνται με τα μηνύματα που παίρνω όμως αυτά τα θέματα χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς και λεπτομερή εξέταση. Μην ξεχνάτε ότι απ’ τον ΟΓΑ εμείς δεν είχαμε καμία πληροφόρηση για το τι διαπίστωσε και προσπαθούμε μόνοι μας να βρούμε το μίτο της Αριάδνης.
Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα να βγει το πόρισμα το οποίο άμεσα θα το έχετε στα χέρια σας είτε με συνέντευξη τύπου είτε με κάποιο δελτίο τύπου. Να είστε σίγουροι ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί. Τελείωσε η ΕΔΕ και το πόρισμα είναι στο στάδιο της δακτυλογράφησης»."

Να σας θυμίσω ότι πρόκειται για "την ύπαρξη κυκλώματος το οποίο προέβαινε στην διακίνηση συνταγών ιδιαίτερα ακριβών φαρμάκων από το Νοσοκομείο της Άρτας σε συγκεκριμένα φαρμακεία της πόλης των Ιωαννίνων", όπως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ από τον Μάιο, με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΟΓΑ.
Εμπλέκεται λοιπόν σε αυτό μία υπάλληλος του φαρμακείου του Νοσοκομείου, η οποία λένε ότι παραδέχτηκε την συμμετοχή της στο κύκλωμα.

Περιμένουμε τώρα το πόρισμα, για να δούμε πόσο ζημιώθηκε ο ΟΓΑ, άρα όλοι μας, για να ξέρουμε τι να ζητήσουμε πίσω από αυτή την υπάλληλο, που γέμιζε τις τσέπες της κατακλέβοντας το δημόσιο χρήμα.
Κι αν δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια, ίσως να μπορέσουμε να βρούμε κάποιον πολύ δικό της, που τώρα τελευταία γυρνάει παντού, με "καθαρό κούτελο"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...