Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν χορταίνει με τίποτε!!!


Γνωστή η συνέντευξη του Πάγκαλου στο ΒΗΜΑ με το περίφημο "Όλοι τα φάγαμε" (τα λεφτά...)
Και οι πολιτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι που διορίζονταν κατά χιλιάδες για να εξυπηρετηθούνε τα ρουσφέτια...

Και τώρα, παίρνω ένα mail από τους αδιόριστους του Υπουργείου Οικονομικών, που λέει κάποια απλά πραγματάκια στον φαταούλα κύριο Αντιπρόεδρο...

Ο δημοσιογράφος λέει:

"Υπήρξαν όμως και βουλευτές του ΠαΣοΚ οι οποίοι σας επέκριναν λέγοντας ότι δεν μπορείτε να εξομοιώνετε τους κλέφτες με τα θύματα."

Ο Θόδωρος απαντάει
:

«Ποιοι είναι οι κλέφτες και ποια είναι τα θύματα; Δηλαδή υπάρχει κανείς στο ΠαΣοΚ που δεν διόρισε για κάποιους λόγους; Αν υπάρχει το σέβομαι και θα ήμουν ευτυχής αν κάποιος μου το απεδείκνυε. Αν του έθετα δηλαδή υπόψη παραδείγματα φαύλων υπουργών και βουλευτών του ΠαΣοΚ οι οποίοι διορίσανε και διορίσανε με το παραπάνω- ας μου αποδείκνυε ότι δεν είναι έτσι. Βεβαίως, πρέπει να επισημάνει κανείς την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ΠαΣοΚ και ΝΔ.
Η ΝΔ έχει στο DΝΑ της τη φαυλότητα, το ΠαΣοΚ την πολέμησε, έκανε το ΑΣΕΠ, αλλά αντιστάθηκε με δύναμη κατ΄ αρχήν η κοινωνία. Δηλαδή οι άνθρωποι που ζητούσαν διορισμούς. Υπό την πίεσή τους υποχώρησαν πολλοί βουλευτές, για να μην πω σχεδόν όλοι, και πολλοί υπουργοί...».

Και η ομάδα διοριστέων (αλλά αδιόριστων!!!) της 1Γ/2008 του
ανταπαντάει μέσα από το blog της:

"Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Δήλωσε στο "Βήμα" ότι το κυβερνών κόμμα έκανε το ΑΣΕΠ και καταφέρθηκε κατά της φαυλότητας των πλαγίων διορισμών.
Εμείς γνωρίζουμε ότι η Αριάδνη Παγκάλου, η κόρη του, διορίστηκε στη Βουλή, εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, και στη συνέχεια αποσπάσθηκε σε Ο.Τ.Α. συνεχίζοντας να αμείβεται με το μισθολόγιο των υπαλλήλων της Βουλής. Αυτό έγινε 26.3.2004 επί κυβέρνησης Ν.Δ.
Επειδή με ευθύνη της παρούσας κυβέρνησης πολλοί εκ των διοριστέων εφοριακών τελωνειακών και δημοσιονομικών του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ της προκήρυξης 1Γ/2008 για το Υπουργείο Οικονομικών είναι άνεργοι με σημαντικά προβλήματα επιβίωσης και οικονομικής στήριξης των οικογενειών τους, θα παρακαλέσουμε τα στελέχη της Κυβέρνησης να μην προβαίνουν σε δηλώσεις που προκαλούν."

ΚΕΝΤΡΙ
: Δυστυχώς θα ήταν καλά αν προκαλούσαν μόνο με δηλώσεις και άρθρα.
Αυτοί όμως προκαλούνε με την όλη συμπεριφορά τους, με τη χλιδή και τα λούσα τους, με τον κυνισμό που κοιτάνε την κάμερα και "φτύνουν" τσιτάτα στην μούρη του τηλεθεατή, με το να αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι του λαού και προστάτες των συμφερόντων του...

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...