Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Βδομάδα ανακοινώσεων...


Αυτή η βδομάδα θα είναι γεμάτη από ανακοινώσεις υποψήφιων απ' όλους τους συνδυασμούς. Προβλέπω πολύ μπέρδεμα με τα σόγια, τόσοι που είναι οι υποψήφιοι, δεν μπορεί κάποιοι θα είναι και συγγενείς μεταξύ τους!!!
Έχουμε και λέμε: Σήμερα ο ΝομαρχοΔήμαρχος θα ανακοινώσει το απόγευμα κάμποσα ονόματα, που όπως λέει θα του δώσουν τη νίκη (δηλαδή τα προηγούμενα 19+1 θα του έδιναν την ήττα;).

Την Τετάρτη ή την Πέμπτη ο Παπάζ θα ανακοινώσει κι αυτός ονόματα (sorry ΝομαρχοΔήμαρχε, απ' ότι φαίνεται τζάμπα τους πλήρωσες τους καφέδες, αν τους πλήρωσες κιόλας, γιατί μαθαίνω ότι ο ξενοδόχος στη Φιλιππιάδα ψάχνει έναν μουσάτο!!!).

Κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα ανακοινώνει και ο Παπαλέξ (καλά, αυτός δεν παίζεται, κάνει μοναχός του ρελάνς στον εαυτό του!!! Είχε πει ότι θα ονομάτιζε 50 την προηγούμενη Δευτέρα, μετά είπε ότι θα ανακοινώσει 100 αυτή τη Δευτέρα, τώρα λέει ότι θα ανακοινώσει 150!!! Σιγά Γιάννη, μη τα λες έτσι απότομα, γιατί μας έσκιαξες...).
Α, ναι, ξέχασα την Όλγα τη Γεροβασίλη... Αυτή ακούγεται ότι θα ανακοινώσει ΕΝΑΝ!!!
Ε, ναι, έναν, γιατί μόνο ο Πανσέληνος θα ανακοινώνεται μοναχός του; Εντάξει, δεν θα είναι φυσικά του διαμετρήματος του Μιχάλη, που ήταν κοτζαμάν επικεφαλής του ...εαυτού του (και πατέρας υποψήφιου βουλευτή), αλλά όσο και να πεις, κι αυτός της Όλγας, κάποια ψηφουλάκια μπορεί και να τα 'χει...
Ε, αδύναμη είναι άλλωστε η Όλγα, τι περιμένατε να ανακοινώσει, κανά σοβαρό όνομα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...