Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ψηλά στη Κωστηλάτα, στ' Αλέκου τα νερά...

Λοιπόν, επειδή σας έχω τάξει κάτι και δεν έχω μάθει να σας λέω ψέμματα, για κοιτάξτε την παρακάτω φωτό και τον διάλογο και θα καταλάβετε:

-Αλέκο, πώς τα κατάφερες κι έπεισες τον Παπαγιάννη; Εγώ ούτε τους δικούς μου δεν μπορώ να πείσω!!!
-Τι να σου κάνω Γιώργο μου; Εγώ είμαι βλάχος και το 'χω ατίθασο το τσουλούφι... Εσένα η πολύ λακ σ' έχει κάνει λίγο κάπως!!!

Μη μου πείτε ότι δεν καταλάβατε!!!
Εδώ αντηχούνε οι ραχούλες "Ψηλά στην Κωστηλάτα, στα κρύα τα νερά"...
Και κλάμα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, που βλέπουνε τα πράγματα να μη πηγαίνουν πουθενά, όπως τα υπολόγιζαν...
Κι όταν λέμε πουθενά, εννοούμε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

3 σχόλια:

  1. Επένδυση στον Αστακό σε “θολό” τοπίο
    Του Γιώργου Κεραμιτζόγλου

    Άλλη μια «φούσκα» που έχει αρχίσει να…. ξεφουσκώνει είναι η επένδυση για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Μια επένδυση που στην αρχή είχε χαρακτηριστεί ως «πράσινη» όμως το τελικό προϊόν της επένδυσης μόνο πράσινο δεν είναι.
    Τελευταία, όμως, άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό ότι η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα χρησιμοποιεί ως καύσιμο το ρυπογόνο LPG.Πρόκειται για ένα καύσιμο που αποφεύγεται στην ηλεκτροπαραγωγή μεγάλης κλίμακας.
    Αυτό συμβαίνει διότι απαιτείται η λήψη πολύ αυστηρών προφυλάξεων για την αποφυγή ατυχημάτων που προκαλούν βιβλικές καταστροφές. Η συγκεκριμένη επένδυση αλλάζει άρδην το διαμετακομιστικό χαρακτήρα του λιμανιού, αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ευρύτερης περιοχής. Το LPG αντλεί την «κακή του φήμη» κυρίως από δύο μεγάλα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ο λόγος για το τραγικό δυστύχημα στις 19 Νοεμβρίου του 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000 ανθρώπων. Ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη πέρυσι όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι ενώ προκλήθηκαν ζημιές και καταρρεύσεις κτιρίων στην περιοχή.Την ώρα που προχωράει από την κυβέρνηση η επένδυση στην περιοχή Πλατυγιάλι του Αστακού για την εγκατάσταση μονάδας LPG από το Κατάρ, οι κάτοικοι μιλούν για μια επένδυση που θα ερημώσει την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ, ΑΘΕΤΕΙ, ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ, ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ"
    Επαναστατική προκήρυξις Ρήγα Φεραίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://nonews-news.blogspot.com/2010/09/blog-post_8369.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...