Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Γιάννη μου, το μαντήλι σου το έχεις λερωμένο!!!


Μόλις γύρισα απ' τα ορεινά (δεν πιστεύω να 'χετε παράπονο, "ανέβασα" δημοτικά τραγούδια ΑΑΑ ποιότητας) και μπήκα στα Αρτινά sites, για να ξαναμπώ στο κλίμα της Αρτινής επικαιρότητας και έπεσα πάνω σε ένα αρθρο που δημοσιεύτηκε στο artanews.
Το διάβασα, το ματαδάβιασα και κατάλαβα ότι κι εδώ αρχίσαν τα κλαρίνα!!!

Αναρωτιέστε τι εννοώ; Άιντε να σας το πω:

Ο πρασινοχρισμένος Παπαλέξ χαρακτηρίζεται σαν "αέρας αισιοδοξίας για το Δήμο Άρταίων"!!!

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι "Κοινή πεποίθηση στους κατoίκους της Άρτας για ανανέωση και ανάπτυξη δείχνει να είναι η υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαλέξη με το ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Άρταίων"...

Και μετά βγαίνει κι ο Παπαλέξ και κάνει δήλωση ότι:
"Δεν προκαλούμε αντιπάλους, δεν αντιπαρερχόμαστε σε προσωπικό επίπεδο, έχουμε καθαρές πολιτικές απόψεις για τις οποίες ζητάμε να κριθούμε. Γι’αυτό και η κοινωνία αμέσως έσπευσε να μας επικροτήσει. Έστω κι αν η παρουσία μας στεναχωρεί πολλούς, θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα της εγκράτειας και του πολιτικού πολιτισμού να πορευόμαστε."...

Κοντολογίς όλο το πνεύμα της Παπαλέξιας επικοινωνιακής στρατηγικής είναι ότι ο Γιάννης ο Παπαλέξ είναι φρέσκος, δροσερός, άφθαρτος, αμόλυντος κι ατσαλάκωτος!!!

Λοιπόν, είμαι από ταξίδι και δεν έχω το κουράγιο να κάνω μακρόσυρτες αναλύσεις.
Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Γιαυτό, μόνο δυο λογάκια κι όποιος ξέρει από Άρτα κι από πρόσωπα θα καταλάβει τι εννοώ:
Αν ο κομματικοδίαιτος επαγγελματικά Γιάννης, που δυό φορές ζήτησε να κριθεί από τους Αρτινούς για τις πολιτικές του απόψεις και δυό φορές "έφαγε πόρτα" είναι η ελπίδα της Άρτας, τότε να σκεφτώ σοβαρά την μεταδημότευση!!!

Αν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επί κυβερνήσεως Σημίτη με τη φούσκα του Χρηματιστηρίου, την λεηλασία των Ταμείων, τους Νεονάκηδες και τους Μαντέληδες είναι ο λόγος που πρέπει να αισιοδοξώ, τότε πείτε μου να βάλω μαύρη σημαία στο μπαλκόνι!!!

Αν η ανανέωση και ανάπτυξη είναι να έρθει με τον Χ. τον Τραπεζικό και τον Γ. τον Μελισσουργιώτη σαν πρωτοπαλλίκαρα, τότε πείτε μου να βάλω συναγερμό στο σπίτι μου, μπας και γλυτώσω κάτι χρυσές λίρες που έκαναν δώρο στα παιδιά μου, όταν γεννήθηκαν!!!

Γιάννη μου λυπάμαι που θα στο πω, αλλά δεν ήσουν ποτέ σου αυτοδιοικητικός, γιατί πάντα ήσουν "βαμμένος" κομματικός, κρατικοδίαιτος και κομματικοδίαιτος. Ακόμη και στην δήλωσή σου, ζητάς να κριθείς για τις πολιτικές σου θέσεις κι όχι για την αυτοδιοικητική σου στάση...

Δεν σε κατηγορώ, σε καταλαβαίνω, αυτό ξέρεις να λες κι αυτό λες...

Και φαντάζομαι γιαυτό ακριβώς τον λόγο, όποτε φτάνει ο κόμπος στο χτένι και τα οικονομικά του Δήμου θα χτυπάνε κόκκινο λόγω Τρόικας, εσύ θα ρωτάς τον Παπακωνσταντίνου για το ποιά θα πρέπει να είναι η στάση σου στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Και γιαυτό λοιπόν, φοβάμαι ότι ζητάς την ψήφο, για να είσαι ουρά των κεντρικών επιλογών.

Γιαυτό σου λέω Γιάννη μου, το μαντήλι σου το έχεις λερωμένο και οι Αρτινοί το ξέρουν αυτό...

3 σχόλια:

  1. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ (ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ), ΜΕ ΓΙΑΝΝ' ΚΙ ΑΡΙΔΑ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΙΩΤΙΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
    ΑΧΧΧ, ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ Μ' ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε....Κυριε.... Να κανω στον Γιαννη μια ερωτηση
    Μια κ οπως λεει:" έχουμε καθαρές πολιτικές απόψεις για τις οποίες ζητάμε να κριθούμε."

    Γιαννη ερωτω εγω ως κουτη....
    Αν ενας απο τους αρτινους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ τσακιζονταν κ επρεπε να τον αντικαταστησεις.....
    Θα ψηφιζες το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ???????? εεεεεεεε Γιαννη μ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...