Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πολλά ΟΧΙ μαθαίνω...

Σας είπα πριν για την κάθοδο του Δήμαρχου Ξηροβουνίου με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, σας είπα για την κάθοδο των 16 με τον Παπαβάς, ας δούμε λοιπόν τι νεώτερο έχουμε από τους υπόλοιπους συνδυασμούς:
* Στο στρατόπεδο Παπάζ είχανε κομπιουτεράδες το πρωί στο εκλογικό τους κέντρο και έστηναν τα hardware για να προετοιμαστούνε για ανακοίνωση ονομάτων μάλλον Τετάρτη (αχ Τάσο μ', αυτούνοι 'δω δεν κάνουν πίσω!!!) και
* Στο στρατόπεδο Παπαλέξ έχουμε στα σίγουρα ένα ΟΧΙ (σας αντιγράφω το Δελτίο Τύπου και συνεχίζω μετά):

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Λόγω της προεκλογικής περιόδου ακούγονται πολλά ονόματα ενδιαφερομένων να είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια των Δημοτικών παρατάξεων και μέσα σε αυτά και το δικό μου.

Δηλώνω ότι δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές ,γιατί πιστεύω ότι είναι πιο σημαντική η παρουσία μου στον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων και δίπλα στους συναδέλφους, αυτή την δύσκολη περίοδο για τον εμπορικό κλάδο.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ



και συνεχίζω λοιπόν μετά απ' αυτό το ΟΧΙ και επειδή δεν είμαι κακός και δεν θέλω να τα λέω μονόπαντα, θα σας πω κι ένα μεγάλο ΝΑΙ που έχει εισπράξει ο Παπαλέξ, ύστερα από πολλά παρακάλια...
Ο γνωστός σε όλους και πολυαγαπημένος, ο Βασίλης ο Γιάπρος τελικά δέχτηκε να ξαναεκτεθεί για άλλη μια φορά, διαψεύδοντας τις μίζερες φωνές που τον είχαν ξεγραμμένο και κουρασμένο!!!
Βέβαια, παρά τις πιέσεις Παπαλέξ, οι υπόλοιποι σφυράνε αδιάφορα κι άλλοι επιλέγουν να μην ασχοληθούν καθόλου (θετικά εννοώ, γιατί αλλιώς...), άλλοι βρίσκουν τη διέξοδο Αργύρη, άλλοι μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο Καχριμάνη...
Ναι, ναι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος, υπάρχει εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένος με τον Οικονομίδη, που κατεβαίνει περιφερειακός σύμβουλος με τον Καχριμάνη!!!
Α, όλα κι όλα, μη βιάζεστε, αν σας τα πω όλα τώρα, τι θα έχετε να διαβάζετε το απόγευμα;
Συντονιστείτε με ΚΕΝΤΡΙ και θα μάθετε...

1 σχόλιο:

  1. o papaleksis ton eixe sigouro k itan to dinato tou xarti gia tin ananeosi me ka8ara prosopa.
    i olga erixne gefires apo pantou k prospa8ouse me ka8e 8isia na ton parei sto psifodeltio tis. k o papazoglou ton plisiase meso tou filikou tou perivalontos k edine gi k idor.
    oloi autoi eixa fisika san proto taksimo ,antidimarxiliki !!!!
    kaneis den perimene k den pisteue autin tin ekseliksi.....
    sosti i la8os kinisi......i nekropsia 8a diksi !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...