Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Συνέχεια από χθεσινή ανάρτηση...


Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια στο θέμα, αλλά επειδή κάποιος στον πρωϊνό καφέ(του καφενείου, όχι του ΑΝΤ1) με κέντρισε (βλέπετε το ΚΕΝΤΡΙ δεν κεντρίζει μόνο, αλλά κεντρίζεται επίσης...), θα ήθελα να προσθέσω δυό λόγια για την φάουλ δήλωση του προέδρου του "Σκουφά".
Συνεχίζεται το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας για την Βιβλιοθήκη του Συλλόγου και φυσικά συνεχίζεται το λιβανιστήρι... Φαίνεται ότι το γεγονός ότι ο Κουτσούμπας χτυπάει ουσιαστικά τον Βλαχοπάνο, που χτυπιόταν με τον Δήμαρχο, αρέσει στον Στάμο, που κι αυτός με την σειρά του... (ε, ας αφήσω κι εγώ κάτι για το μέλλον).
Εντάξει, το λιβανιστήρι ήταν αναμενόμενο, αλλά ας κρατάνε και καμιά πισινή. Τι εννοώ; Συμπαθέστατη και πολύ εξυπηρετική η Γεωργία και όποτε της ζητήθηκε κάτι, το έκανε με χαμόγελο, αλλά πότε έγινε Βιβλιοθηκονόμος; Απ' όσο ξέρω, αυτός είναι τίτλος σπουδών και σας το λέω εγώ που είμαι ...αεροναυπηγός (γιατί όχι, μόνο οι άλλοι θα έχουν τίτλους;).
Και δυό ερωτήσεις προς τον κ. Πρόεδρο του Συλλόγου.
1.Το δελτίο τύπου που δώσατε στην δημοσιογράφο της εφημερίδας (συγγνώμην, το επιτόπιο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου ήθελα να πω), λέει ότι όλα τα βιβλία της Βιβλιοθήκης είναι καταχωρημένα και σε ηλεκτρονική μορφή. Επειδή σε εβδομαδιαία εφημερίδα διαβάζω ότι ο Δήμαρχος δήλωσε στην εκδήλωση στο Μέγαρο: "Θα ιδρύσουμε ηλεκτρονική βιβλιοθήκη" και επειδή καταλαβαίνω την ιερή αγανάκτηση που σας έκανε να δηλώσετε το Σάββατο, φωτογραφίζοντας τον ανταγωνιστικό σας Σύλλογο: "Η Άρτα έχει την βιβλιοθήκη του Σκουφά, δεν χρειάζεται άλλη, είναι πολυτέλεια για την Άρτα", να υποθέσω ότι όπου να 'ναι θα βάλεις στην θέση του τον Δήμαρχο, που αποτόλμησε να μπει στα χωράφια σου;
2. Η δεύτερη ερώτηση αφορά ένα θέμα, που ακούγεται πολύ σοβαρό, αλλά που δεν το ξέρω καθόλου και αφορά ένα σχόλιο που έγινε από κάποιον γνώστη, όπως φαίνεται, στην χθεσινή ανάρτηση. Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου την υπόθεση, θα μπορούσε ο κ. Κουτσούμπας να μας πει τι εννοεί ο ποιητής;

1 σχόλιο:

  1. Σωστό το σχόλιο του "Ανωνύμου" αλλά θα ήθελα να συμπληρώσω:
    Αγνοείται και δεύτερος πίνακας μετά την ίδια έκθεση που είχε γίνει στον Σκουφά. Αν ο κύριος Κουτσούμπας θεωρεί ότι αυτά είναι "λάσπη" ας ανατρέξει στα Δ.Σ του Δήμου Άρτας που ο κύριος Γεώργιος Τσίκος έφερε το θέμα στο συμβούλιο ρωτώντας τον δήμαρχο Οικονομίδη, τι θα γίνει με τους πίνακες που ήταν περιουσία του αρτινού λαού.
    Αναγνώστης Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...