Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Επιτέλους, η ταλαιπωρία τελειώνει...



Απ' ότι φαίνεται, το χθεσινό ατύχημα με το βυτιοφόρο που μετέφερε λάδια, είχε και τα καλά του, μιας και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε ακόμη και αυτόν τον ήρεμο Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. να πιέσει τους εργολάβους να επισπεύσουν τις εργασίες αποπεράτωσης της Ιόνιας Οδού.
Το βυτιοφόρο ανατράπηκε στις στροφές του Μακρυνόρους και έκοψε την εθνική οδό Πατρών-Ιωαννίνων στα δύο, καθώς για ώρες η κυκλοφορία είχε διακοπεί, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Ακόμη κι όταν οι υπηρεσίες έριξαν χώμα, η κυκλοφορία διεξαγόταν από το ένα ρεύμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων και από τις δύο κατευθύνσεις.
Όπως καταλαβαίνετε, οι διαμαρτυρίες εμπόρων και επαγγελματιών απ' όλη την Ήπειρο ήταν τέτοιες, που ο ίδιος ο κ. Σουφλιάς παρενέβη σε ραδιοφωνική εκπομπή των Ιωαννίνων λέγοντας χαρακτηριστικά: Αντιλαμβάνομαι την σημασία αυτού του έργου για την ανάπτυξη της Ηπείρου, που τόσο παραμελήθηκε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεπής στις εξαγγελίες της, δεσμεύεται ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 15 Αυγούστου 2009.
Και με το γνωστό του χιούμορ πρόσθεσε χαριτολογώντας: Οι επισκέπτες του δεκαπενταύγουστου θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους, όχι μόνο με το άκουσμα του κλαρίνου στα αυτιά, αλλά και με την ανάμνηση μιας διαδρομής σε έναν από τους πιο σύγχρονους αυτοκινητόδρομους της Ευρώπης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...