Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Φωτογραφική Διάταξη...


Ξεκίνησε, απ' ότι φαίνεται, ο πόλεμος Βορείων-Νοτίων στη Νέα Δημοκρατία. Χθες, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δένδιας, κήρυξε επισήμως την έναρξη του εμφυλίου πολέμου, δηλώνοντας κατά λέξη: «Προβλέπουμε σε σειρά από διατάξεις, σαν ιδιαίτερα επιβαρυντική περίπτωση τη χρήση της κουκούλας,την απόκρυψη των χαρακτηριστικών. O Έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται».
Με αυτές τις φράσεις -σύμφωνα με έγκυρους αναλυτές- φωτογράφισε το Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ.Ψωμιάδη, ο οποίος ως γνωστό, επί σειρά ετών διαμαρτύρεται για το ότι το κράτος των Αθηνών, βάζει πάντα σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας. Από το πρωί, πλήθος ψηφοφόρων του κ. Ψωμιάδη κάνουν αλυσίδα προστασίας γύρω από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας ότι αυτή η πρόκληση των Αθηνών δεν θα μείνει αναπάντητη. Ο ίδιος ο Νομάρχης παραμένει κλεισμένος στο γραφείο του, σε ανοιχτή γραμμή με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη, προσπαθώντας από κοινού να βρουν διέξοδο στην κρίση.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση της Ν.Δ. έδειξε το αντιλαϊκό της πρόσωπο, προσπαθώντας να φιμώσει όσους έχουν το ανάστημα να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας. ΝΟΜΑΡΧΗ, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...