Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Επιτέλους, Μουσικό Σχολείο στην Άρτα


Όταν πρωτοξεκίνησα το blog, πριν 2 εβδομάδες περίπου, είχα αποφασίσει να επικεντρωθώ κυρίως στο να χτυπήσω τις πράξεις ή τις παραλείψεις των αρμοδίων, που σαν αποτέλεσμα έχουν την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Όμως, θα ήμουν άδικος και κακόπιστος κριτής, εάν δεν σημείωνα και τα όσα γίνονται προς την σωστή κατεύθυνση.
Να, για παράδειγμα, σήμερα διαβάζω στον τοπικό Τύπο, ότι ο συμπολίτης μας, υφυπουργός Υγείας κ. Παπαγεωργίου (τον οποίο σε προηγούμενη ανάρτηση είχα "περιποιηθεί" καταλλήλως) παραχώρησε οικόπεδο του Υπουργείου Υγείας στους Αγίους Αναργύρους και προώθησε όπως έπρεπε την υπόθεση, έτσι ώστε χθες ο υφυπουργός Παιδείας κ. Λυκουρέντζος να υπογράψει την ίδρυση Μουσικού Σχολείου.
Είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς μαθητές να αναπτύξουν το ταλέντο τους και την δημιουργικότητά τους και ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην διατήρηση του μουσικού πλούτου της περιοχής.
Ελπίζω η υπόθεση να προχωρήσει και να μην κολλήσει πουθενά, όπως συνέβηκε τόσες και τόσες φορές με άλλα σοβαρά ζητήματα.

2 σχόλια:

  1. κοίτα πίσω από την είδηση πριν χαρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα η είδηση είναι σαφής, καλέ μου κύριε... Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έφτιαξαν τα αρδευτικά του κάμπου, ο Καραμπίνας έφτιαξε Υπολιμεναρχείο, ο Παπαγεωργίου φτιάχνει Μουσικό Σχολείο και εγώ με τα λόγια φτιάχνω ανώγια και κατώγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...